Skip to content
5 reacties
2188 weergaves

Jongen en stijve

Ik had een weddenschap over Nadal verloren en toen moest ik een jongen uit de klas zoenen. Hij is niet onleuk dus ik vond het niet zo heel erg, maar ik werd daar zeker niet geil door. Het was 10;seconden en daarna moest hij zijn piemel al goedleggen omdat die stijf werd.
Dus mijn vraag is hoe snel worden jullie stijf en waarvan? Inkijk in bloesje, verkleden op het strand dus eventjes naakt. Of zelf al van bikini?
Of gedachtes ergens aan.

16 jaar
3 maanden geleden

5 Reacties

  • Haha, die kende ik nog niet en ik heb een landingsbaantje. Ik stuur mijn vriend vaak dirty language om hem op te geilen. Dus die ga ik gebruiken. .´

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Toen ik 14-18 was had ik dat ook erg. Daarna kon ik wel tegen blote borsten en ook tegen helemaal naakt. Natuurlijk als er uitgedaagd wordt en mijn dijen worden steeds verder geaaid dan krijg ik een erectie. Logisch toch ik ben een man. En jullie, zitten jullie stiekem te soppen of zeg je het eerlijk als je landingsbaantje een glijbaantje is geworden.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb ook snel een harde als ik zoen.
    En zoals een jongen hier schreef heb ik ook een harde als ik denk dat we kunnen gaan zoenen en ook als een meid aan mijn dijen strijkt.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Is waar, jongens krijgen heel vlug een harde. Al van een borst die doorschijnt en al weten ze dat ze beter niet kunnen kijken je ziet ze toch steeds gluren en dan ja hoor. Proberen ze het te verbergen en dan moet je plagerige vragen stellen. en dan ontkennen ze het nog. Door dat onderwerp werd hij alleen maar harder en groter. Zo leuk. Niet erg hoor zo zijn ze

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat is normaal. Ik krijg al een stijve als ik weet dat er gezoend gaat worden. Ook is het heel erg als er een meisje over mijn been gaat zitten en daar dan wat heen en weer gaat. Dat is dat ook de gedachte dat ik er dan aan denk wat er bij haar gebeurt. Zij doen dat ook expres juist bij mij omdat ze het weten en uitdagen dat ik in mijn broek klaarkom. Wel raar dat jij helmaal heen kriebels of nat kreeg toen hij een stijve van je kreeg. Veel meiden zijn zo sportief dat ze dat ook toegeven. Wij kunnen het meestal niet verbergen. Wij moeten hem wel goedleggen anders dan zien ze nog meer.

    17 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten