Skip to content
13 reacties
2314 weergaves

Beste vriend knijpt in mijn kont

Ik ben niet zo populair en heb weinig vrienden. Nu ben ik een paar maanden bevriend met een nieuwe jongen in onze klas. Hij is eigenlijk mijn enige en beste vriend. Ik voel mij sinds een lange tijd niet meer alleen en wil hem niet kwijt. Maar elke keer als ik hem zie knijpt hij in mijn kont. Al ik hem begroet en hij omhelst mij dan gaat zijn hand gelijk naar mijn kont. Ook als ik voor hem loop knijpt hij in mijn billen. Hij geeft mij soms ook een trap tegen mijn kont. En als ik bij hem thuis ben en we gamen wat dan slaat die vaak op mijn kont. Is dit normaal? Of is hij aan het flirten? Ik ben zelf hetero, dus zou geen seks met hem willen, maar hij is mijn beste vriend en ik wil hem niet kwijt. Moet ik hier wat van zeggen? of moet ik hem zijn gang laten gaan? Als hij aan mijn kont wil zitten mag dat, maar ik ben dan bang dat hij denkt dat ik meer wil. Kan iemand mij helpen?

15 jaar
4 maanden geleden

13 Reacties

  • Als jullie beste vrienden zijn en allebei hetero zijn is het gewoon normaal zo doen beste vrienden met elkaar gwn beetje gay tegen elkaar doen doet iedereen. Ik doe dat ook altijd met mijn beste vriend we gaan altijd elkaars kont knijpen en vinger in stoppen doen door broek heen en we neuken elkaar (voor de grap met kleren) en keer gwn echt neuken en we gaan ook altijd samen bellen en afspreken en dan rukken. Is normaal elke beste vrienden doen dat

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Jij hebt weinig vrienden en hij ook lees ik. Jullie hebben elkaar, en denk dat hij merkt dat je hem niet kwijt wilt als vriend. En daarom misschien je een beetje wil uitdagen en er plezier aan heeft om zich tegen over jou toch een beetje te domineren met zijn gedrag. Hij heeft de leiding tussen jullie. Dan dit is iets wat onder jongens vaker gebeurd. In een groep heeft ook vaak een bepaalde jongen de leiding. Die net even wat meer durft dan de rest. Maar zou toch eens een gesprek met hem aan gaan. Waarom ben je niet zo populair, denk ergens dat je dit verbeeld, maar zelf afstand houdt. Of dat je jezelf niet zo thuis voelt in een groep. Ergens is het wel fijn dat je een vriend hebt met wie je alles kan delen, maar je moet je wel vrij voelen , als jij niet wilt of prettig vind dat hij steeds aan je billen zit, moet je dit zeggen,. Gewoon vragen waarom hij dit doet. Jullie zijn goede vrienden en dat is fijn, maar jij bent niet zijn bezit en hij iets doet wat jij vervelend vind.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Dag TS, Je hebt tietenmannen en je hebt billenmannen. Jouw vriend is duidelijk dus een billenman. Jij hebt natuurlijk ook geen tieten.

    Je zegt dat jij je zelfrespect wel wilt opgeven voor die vriendschap. Dat is echt onzin. Zo te lezen zijn jullie als het ware verliefd op elkaar. Jouw vriend gaat de vriendschap echt niet verbreken als je hem vraagt wat minder aan je kont te zitten. Zoals ik al eerder zei, jouw vriendschap is hem net zo veel waard als zijn vriendschap jouw waard is.
    Het is ook niet echt leuk als je een vriendschap hebt met iemand die alles maar goed vindt en nooit eens een eigen mening heeft. Je moet karakter durven tonen, dan krijg je respect. Wees ook niet zo bang fouten te maken. Van fouten leer je het meest.

    Aan je kont zitten vind je vervelend, maar knuffelen zou je wel goedvinden. Goedvinden of misschien wel leuk vinden? Wat versta jij onder knuffelen? Als ik aan knuffelen denk dan denk ik aan in elkaars armen liggen, zoenen, liefkozen, strelen. Een soort van vrijen dus, maar dan zonder seks. Is dat het zo ongeveer?
    Van dat soort knuffelen kan wel seks komen als jullie er allebei opgewonden van worden.

    Als kind wordt je veel aangeraakt, je moeder waste je toen je klein was, je moeder, je oma, soms tantes, misschien je vader knuffelden je. Ze namen je in hun armen en zoenden je. Nu je ouder bent gebeurt dat bijna niet meer. Toch heb je er wel behoefte aan.
    Als je ouder wordt ga je aan seks doen. Dat betekent aangeraakt worden op plaatsen waar je normaal gesproken niet aangeraakt werd door anderen. Dat is iets waar je aan moet wennen. Heel wat jongens beginnen dan seks achtige dingen te doen met vrienden zoals elkaar aftrekken en soms zoenen. Meisjes zijn nog een beetje eng en je vriend is vertrouwd.
    Dat klinkt homo-achtig en het is natuurlijk ook een beetje homo, maar het is voor het goede doel zeg maar. Je bent je aan het voorbereiden op een volwassen seksuele relatie.

    Zover heb jij natuurlijk nog niet gedacht, en je moet ook nooit dingen doen tegen je zin omdat de ander dat wil en jij geen nee durft te zeggen. Je moet er aan toe zijn, dan kan het fijn zijn. Als je geen nee mag zeggen dan zit er iets fout! Maar op zich is het niet zo slecht dat als jij straks verkering krijgt met een meisje dat jij dan al ervaren hebt hoe het is om een warm lichaam in je armen te hebben en elkaar blij te maken.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Hey Ts, nee ik doe niks terug ik zeg alleen elke keer voor de grap (lachend) "wat doe je haha"
    bro hoe moet ik boos worden is een ongemakkelijke moment

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Hier is TS weer: Wow J23 je bent echt zo wijs. Hoe je dat allemaal omschrijft is precies hoe ik mij voel. Mijn beste vriend heeft op school geen andere vrienden alleen ik. Dat vind ik wel prettig want dan is hij altijd bij mij. Ik fantaseer soms over hem, maar ik wordt dan niet geil. Ik krijg alleen een warm gevoel als ik aan hem denk. Maar bij meisjes wordt ik echt geil. Wou dat ik verliefd op hem kon worden. Om heel eerlijk te zijn heb ik liever een vriend zo als hem dan zelfrespect. Ik wil gwn niet meer alleen zijn.Hij is inderdaad dominant maar dat vind ik juist wel leuk. Ik ben bang dat ik snel fouten maak, dus als hij de keuzes maakt haalt hij een last van mijn schouders. Ik zou gewoon willen dat hij niet meer zo aan mijn kont zou zitten. Knuffelen mag wel. Dat zou ik ook niet erg vinden. Maar hij is ontzettend gericht op mijn kont. Heb best wel een bolle ass. Misschien is het daarom. Maar ik ben zo bang dat als ik er iets van zeg hij intresse in mij verliesd en iemand anders gaat vinden.

    J18 Je hebt helemaal gelijk. Ik zou zoiets nog geen eens durfen maar andere jongens zitten gewn aan je als of je hun vriendin ben. Zeg jij er dan wat van? of doe je dan wat terug?

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn beste vriend raakt mijn kont ook wel vaak aan laatst had hij tegenlijkertijd met zijn twee volle handen mijn ass vast gepakt , als ik bij hem kom logeren raakt hij soms ook mijn kont aan wanneer we met de trap naar boven gaan & hij ga als ik eerst ga, en hij probeert zo tussen mijn lies te strelen en mij te kietelen zodat ik niet in slaap val, ik begrijp eigenlijk niet hoe ze de lef hebben om dit eigenlijk te doen denken ze niet dat we het raar kunnen vinden als dat gebeurd? Wat als ik een boos reactie zou geven wat dan? Ik zou dat nooit kunnen bij mijn andere vrienden

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Dag TS, Mensen die elkaar heel aardig vinden die willen elkaar aanraken. Dat kan er achter zitten, dat hij jou gewoon heel aardig vindt. Het is ook wel zo dat jongens van jouw leeftijd allemaal wel een beetje homo zijn. Kijk maar eens hoe vaak je hier leest dat iemand de piemel van zijn vriend wil zien en soms meer. Als ze ouder worden en verliefd worden op een meisje dan gaat het over.

    Jij vraagt je af of je vriend soms iets wilt. Je overweegt zelfs om in dat geval toe te geven omdat je hem niet als vriend kwijt wilt. Om te beginnen, als jouw vriend alleen maar jou als vriend wil als jij hem dingen toestaat die je eigenlijk niet wilt, dan is het geen echte vriend. Ik kan mij voorstellen in jouw situatie dat je bang bent die vriendschap te verliezen, maar jouw zelfrespect is belangrijker. Op z'n minst moet je hem eens vragen of hij soms wat wil. Als jullie echt vrienden zijn dan moet dat kunnen en moet je dat durven.

    Je zegt dat jij niet zo populair bent en weinig tot geen vrienden hebt. Daarom ben jij zo blij dat jij die vriend hebt. Ik vraag mij af hoe jullie vriendschap ontstaan is en hoe het zit met die vriend van je. Is hij wel populair of heeft hij ook moeite om aansluiting te vinden bij de anderen?
    Het kan best zijn dat hij op jongens valt en hoopt dat jij meer dan een gewone vriend kan zijn, maar dat hoeft niet. Heb jij nooit eens gefantaseerd hoe het zou zijn om iets met een jongen te doen of wat een jongen met jou kan doen? Is niet vreemd hoor!
    In je pubertijd ben je op zoek naar je seksuele identiteit. Soms weet je het al zeker, soms zoek je nog wat.

    In relaties is het altijd zo dat de een wat dominanter is dan de ander. Zo te lezen is jouw vriend de dominante partner. Voel jij je daar altijd goed bij of vind je dat niet altijd leuk? Sommigen vinden het wel makkelijk als de ander altijd het initiatief neemt, maar dat moet niet te dwingend worden.
    Probeer om het bespreekbaar te maken. Niet te bang zijn dat je vriend dan geen vriend meer wil zijn. Hij heeft ook wat te verliezen. Dankbaarheid moet niet leiden tot onderdanigheid. Jij bent ook zijn vriend. Dat is wat waard, vriendschap is kostbaar. Dat gooi je niet zomaar weg.
    De basis van vriendschap, van elke relatie, is elkaar respecteren. Ook elkaars grenzen respecteren. Dat is wat telt.

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Als je het niet zeker weet het ter sprake brengen. Uitgangspunt moet zijn dat jullie altijd vrienden blijven en dat er een duidelijke grens is. Ik ben hetero en heb zoiets met een vriendin van mijn zus. Jaren geleden waren we aan het stoeien en ging ze vol met haar hand in mijn kruis. Geschrokken zei ze sorry en ik zei dat ze dat nog net mocht maar verder niet. Toen ze wegging ging er heel zacht en heel kort haar hand weer daar en lachte ze heel ondeugend. Ik de volgende keer bij haar hetzelfde. Niet seksueel bedoeld, maar iets wat wij bij elkaar mogen als niemand het ziet hebben we afgesproken. Gewoon heel goede vrienden, die dat elkaar ook laten voelen.dat maakt ons gelukkig.

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • TS hier: gelukkig is het normaal. maar hij pakt mij soms erg lang bij mijn kont en soms als wij op bed zitten kneed hij mijn billen. Ik durf er niks van te zeggen omdat ik bang ben dat hij dan geen vrienden wil zijn met mij. Ik vind het ook niet erg dat hij aan mij zit, maar ik ben bang dat hij seks met mij wil. En ik val niet op jongens. Zou ook niet zijn pik in mijn kont willen. Als hij wil dat ik hem zou trekken zou ik het misschien nog wel doen maar pijpen zou ik ook niet willen. Vind het wel fijn dat hij zo warm naar mij is. Ik heb dat gemist.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • TS starter: J17. ik hou wel erg van hem. Hij is echt mijn beste vriend en ik voel mij zo gelukkig bij hem en niet meer alleen. Ik ben alleen bang dat hij het raar gaat vinden als ik dat over dat billen knijpen zou vragen. Ik wou eigenlijk dat ik homo was. Ik zou dan echt op hem verliefd kunnen worden. Hij is zo geweldig.

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Als hij zoon goede vriend is als dat jij beweert dan kun je het vast aan hem vragen van hey waarom knijp je in mijn billen? Echte vrienden vertellen elkaar alles.

    Op jou leeftijd was ik er nog niet uit van wat ben ik nu. Ik had toen ook een vriend die af en toe gewoon met zijn hand over mijn schouder ging en dan met die hand toch even mijn borst streelde. Nu 2 jaar later weet ik het wel en is die vriend niet langer mijn vriend maar mijn vriendje.🤭

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat zijn waarschijnlijk jongensgrapjes. Om te lachen om een band met je op te bouwen. Bedoelt daar niks seksueel mee. Geef ook eens een tikje terug en lach er mee.

    Als hij toch interesse heeft, moet je maar vriendelijk hem dat laten weten. Of je laat je pijpen en trekken om je vriend te houden. Er zijn ergere dingen 😉

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat wat hij doet is niet raar. Het is een bromance, niks seksueels, lekker laten gaan of als je wil kan je een keer terug knijpen

    21 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten