Skip to content
8 reacties
786 weergaves

Probleem Ballen

Ik heb nu denk ik al 1.5 jaar het "probleem" dat een van mijn ballen VEEL groter is dan de ander. Nooit echt last van gehad naast dat het gewoon onhandig is hoe groot mijn bal is. Maar nu begint het de laatste tijd ook wel pijn te doen, en sinds dat het pijn doet heb ik ook niet meer gemastrubeerd, toen ik dat gister wel deed kwam er maar heel weinig sperma uit. Wat moet ik doen?

16 jaar
4 maanden geleden

8 Reacties

  • Ga even naar een dokter om je ballen te laten controleren. Niet voor schamen, je dokter ziet wel vaker blote mensen.

    20 jaar
    3 maanden geleden
  • Kan goedaardig gezwel zijn. Heb ooit bij een jongen hetzelfde gezien en gevoeld. Die had bij de dokter het laten controleren en het was gelukkig in orde en die had normale seks.

    Maar ga echt naar de dokter want het kan ook kwaadaardig zijn. Dringend een afspraak maken. Schaamte is veel minder erg dan het ergste scenario.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Probeer voorzichtige massage

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Zo snel mogelijk naar een dokter. Niet op internet gaan zoeken, niet aan wildvreemde mensen zoals wij vragen, maar naar een dokter. Maandag al.

    21 jaar
    4 maanden geleden
  • Dokter, die zijn er nou net voor opgeleid. Niet bang zijn, en als het goed is heef thij geheimhoudingspolicht dus je ouders hoeven ook nergens van te weten. Wel miss handig om het met hen te melden als je dat wil.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Als het pijn begint te doe ga er best mee naar de dokter.
    De hoeveelheid die je spuit heeft niks te zien met je ballen, die vloeistof wordt in de prostaat aangemaakt.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Hi ts,

    Je geeft aan dat 1 bal groter is dan de ander. Dit is volkomen normaal maar er ligt wel een grens. Hoe jij het beschrijft neem ik aan dat de één een stuk groter is. Tevens zeg je ook dat het pijn doet bij het masturberen. Dat klinkt zeker niet goed. Ik ga geen medisch advies geven omdat dit niet het forum is daarvoor en ik geen BIG-geregistreerd arts ben. Echter wil ik je wel adviseren dit onderwerp, jouw probleem/zorgvraag bespreekbaar te maken met jouw ouders of verzorgers. Hoe lastig het ook is, dan kan je een afspraak maken bij de huisarts. Weet ook dat je bij de huisarts je ouders mag “wegsturen” om het zomaar te zeggen. Zodat je bij de arts in alle privacy je zorgvraag kan neerleggen. De arts zelf heeft een beroepscode/geheimhoudingsplicht en mag dan ook niet alles zomaar doorvertellen aan je ouders.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Een groot verschil is niet goed. Misschien naar de huisarts?

    15 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten