Skip to content
10 reacties
3158 weergaves

“Sportpiemel”

Hallo,
Na het sporten, douchen wij als team natuurlijk altijd gezamelijk. Ik heb zelf heel duidelijk een “sportpiemel”, zo noem ik het maar even. Hij is na het sporten veel kleiner. Anderen (de meesten) hebben hier helemaal niet zoveel last van.
Wie herkent dit nog meer? Zijn er meer die dit heel duidelijk hebben, of is er bij jou geen verschil?

20 jaar
4 maanden geleden

10 Reacties

  • Ja heb ik ook na het zwemmen zitten mijn ballen helemaal boven en is hij heel klein
    Na het lopen heb ik dat wat minder maar wel gewoon klein tot na de warme douche dan ben weer opgewonden van de jongens te zien

    14 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik heb nooit echt opgelet of mijn piemel en/of ballen na het sporten kleiner. Ik ga regelmatig na het sporten in de sauna en dan merk ik zeker als ik op mijn rug dag regelmatig een erectie krijg. Wat ik overigens wel vaak merk is dat ik na het sporten vaak best geil ben hebben jullie dat ook?

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Jups heb ik ook! Na het zwemmen of hardlopen of eigenlijk altijd wanneer ik een inspanning doe. Ik heb sowieso al een kleinere piemel maar mijn “sportpiemel” is maar 2 of 3 cm en heel dun.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik douche nooit na sport op de club, ik tennis en daar is t iets minder gebruikelijk denk ik. Maar als ik thuis kom, zeker in de winter na training is hij inderdaad soms erg klein, maar vind het wel leuk om hem dan te voelen warm worden en groter worden.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • De mijne word echt klein als hij koud heeft of na zwemmen of na sporten... en mn ballen trekken op - dus voor we gaan douchen ga ik effe opwarmen op toilet dat hij wat ontspant. Eens in de douche met warm water komt alles in orde. Is een bekend fenomeen bij jongens. Maar voor sommige niet omdat die blijkbaar een "vleespenis" hebben die altijd (ook slap) al groot is maar echt niet veel meer groeit (bij stijf) en de andere hebben een "groeipenis" die er slap klein uitziet maar heel erg kan groeien.

    14 jaar
    4 maanden geleden
  • Is inderdaad iets dat wel veel voorkomt. Een van de redenen dat jongens na het sporten voor het douchen de piet wat opwrijven om hem groter te maken ... of goed inzepen. Alleen oppassen dat je het niet te veel doet. Want hij kan ook te hard groeien.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Ja herken ik ook man. Gelukkig niet genant klein hier, maar wel kleiner dan normaal slap. Zeker in de winter

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb dit niet behalve bij zwemmen.

    16 jaar
    4 maanden geleden
  • Dat is zeer zeker normaal, je penis krimpt gewoon heel erg tijdens/ na het sporten. Ik heb er zelf ook last van. Ik heb geen hele kleine penis ofzo maar altijd na het sporten is hij heel erg klein geworden. Ik zie inderdaad dat sommige mannen dat niet hebben maar gelukkig ben ik niet de enige:)

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Jup, dit is heel normaal. Wanneer je gaat sporten stuurt je lichaam het bloed naar de plekken waar dit het meest nodig is; huid, longen, hart, etc.
    Je pielemuis is niet heel belangrijk bij het sporten, dus daarom krimpt hij.

    22 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten