Skip to content
8 reacties
708 weergaves

Zien jullie elkaars pikgrootte bij omkleden??

Bij de meeste onderbroeken kan je bij jongens een bobbeltje zien zitten waar je pik zit, en dan kan je redelijk zien of die groot of klein is.. dus in de kleedkamer bij gym, als iedereen in zn onderbroek is, zien jullie dan van elkaar wie allemaal een grote of kleine pik heeft? Of let je daar gwn niet op?

En hoe zit dat met een stijve? Die komen toch soms zomaar, dus ook in de kleedkamer???

15 jaar
24 uren geleden

8 Reacties

  • Bij ons op de gym dragen we niet zoveel onderbroeken… die gaan altijd uit, en iedereen gymt zonder

    12 jaar
    31 minuten geleden
  • De meeste letten er niet op maar tbh ik wel en ik kan indd wel beetje inschatten zo welke jongens een grote hebben xD

    15 jaar
    7 uren geleden
  • Je kunt natuurlijk wel zien of een jongen of man een bobbel in de broek heeft. Ik let daar op en weet van jongens uit mijn klas en vrienden wat ze hebben. Ik heb van oudere jongens gehoord dat je aan de hande kunt zien hoe groot de pik is. Dat is de lengte van het topje van je wijsvinger naar waar je duim begint. Ik weet niet of dat echt waar is maar bij mij klopt het en probeer er bij andere jongens ook op te letten

    14 jaar
    11 uren geleden
  • Da's net als bij meisjes de grootte van de tieten, kan ook nogal verschillen en valt nog meer op dan de lengte van een lul. Als jongen voel je je vooral onzker wanneer anderen een grotere piemel hebben.

    18 jaar
    11 uren geleden
  • Ik denk dat het niet heel goed te zien is, want het hangt af van hoe de piemel in de onderbroek ligt en bijvoorbeeld in een boogje ligt. Verder zegt het ook niet super veel want hoe groot hij is hangt van de temperatuur af en sommige groeien heel erg als ze stijf zijn en andere juist niet, maar het geeft wel ongeveer een beeld van de grootte. Ik denk wel dat de meeste jongens hier niet heel erg op letten, tenzij ze misschien gay zijn. Een stijve krijg ik in het algemeen niet zomaar, het kan als ik wakker wordt zo zijn maar meestal komt het toch doordat er ergens een meisje zichtbaar is of ik aan iets geils denk. Dit gebeurt dan meestal niet dus een stijve heb ik nooit daar gehad.

    19 jaar
    11 uren geleden
  • Dat kan je moeilijk zie. De mijne is slap slecht 4cm en stijf 15,5cm. Jean het dus nooit zo bekijken

    16 jaar
    21 uren geleden
  • In principe letten wij er niet zo op in mijn klas heb ik het idee. Soms met een stijve een opmerking hier en daar maar dat is het dan ook.

    13 jaar
    22 uren geleden
  • Naja sowieso zie je het al niet goed, en je staart er ook niet echt naar nee. Maar ik denk dat je grofweg wel kan zien wie een kleine of grote heeft, maar tbh denk ik niet dat de meesten het echt boeit. 10 jaar geleden douchten de meesten bij ons bijv naakt bij voetbal, en toen ging het ook nooit over de grootte

    23 jaar
    22 uren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap