Skip to content
5 reacties
798 weergaves

Heb ik weer

Ik heb al ruim anderhalf jaar geen natte dromen meer gehad. Nu zijn mijn ouders voor hun werk naar het buitenland en logeer ik bij een vriendje. De eerste nacht ging het gelijk mis. Ik had weer eens een natte droom. Boxer nat, bed nat, matras nat. Ik schaam mij kapot en ik moet nog 9 dagen.

15 jaar
1 dag geleden

5 Reacties

  • Dat kan toch niet, dat je matras doorweekt is na een natte droom. Je spuit maximaal zo'n 6 ml sperma, dat is echt niet veel. Misschien een combinatie van natte droom en bedplassen?

    17 jaar
    9 uren geleden
  • @J15: Dan jezelf dus aftrekken, zoals ik zei. Moet toch ergens snel onopvallend kunnen? Op een wc ofzo?

    Voor extra zekerheid kan je voor het slapen wat wc-papier in je onderbroek doen. Voor absolute zekerheid zal je moeten gaan slapen met een condoom om.

    22 jaar
    9 uren geleden
  • Was echt een natte droom. Ik ben er niet wakker van geworden. Toen ik wakker werd plakkerig zooi in mijn broek en ik slaap vaak op mijn buik vandaar dat matras ook nat was.

    15 jaar
    19 uren geleden
  • denk ook eerder dat het bedplassen was... met een natte droom is het gewoon een kwakkie dus niet zo dat zelfs het matras nat wordt hoor... maar blijft wel k*t dat get gebeurt.

    20 jaar
    1 dag geleden
  • Was het geen bedplassen? In een vreemd bed en een vreemde omgeving gebeurt het vaak dat mensen (weer) gaan bedplassen. Komt bij jongens nog veel meer voor dan meisjes. Als het idd bedplassen is: bij een apotheek en online zijn er speciale onderbroeken te koop die je plas opvangen. Zien er gewoon uit als onderbroeken, dus ziet niemand. Kan een hoop rust en zelfvertrouwen geven.

    Was het idd een natte droom? Dan jezelf aftrekken: gaat natte dromen tegen.

    22 jaar
    1 dag geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap