Skip to content
8 reacties
860 weergaves

Voorhuid en balzak

Hoi,

Ik heb zelf niet zo'n lange voorhuid, bij een slappe penis ligt hij halverwege de eikel en stijf is hij (bijna) volledig teruggetrokken. Nu heb ik het idee dat ik wellicht mede daardoor ook heel vaak een balzak heb die dicht tegen mijn lijf aan zit. Ik weet dat temperatuur hier ook veel invloed op heeft, maar was wel benieuwd of er een relatie is.

Mijn vraag: hoe komt je voorhuid (slap/stijf) en heb je vaak hangende ballen of opgetrokken ballen? Thanks ;)

18 jaar
8 dagen geleden

8 Reacties

  • Als ik een stijve krijg, dan is mijn eikel altijd bloot en als mijn lul slap is, dan is mijn eikel half bedekt, dus ik heb geen lange voorhuid of tuitje, zoals sommige jongens. Wel heb ik een grote hangende zak met 2 grote hangende kloten onderin mijn zak, echte low hangers dus. Ik denk daarom dat er niet echt een relatie is tussen de grootte van de zak en de voorhuid.

    17 jaar
    9 uren geleden
  • ballen verschlt per keer meestal als ik stijf wordt worden mn ballen dat ook.. en heb tuitje ook stijf... maar volgens mij maakt dat allemaal niet uit hoor

    20 jaar
    7 dagen geleden
  • J15 slap 8/8,5 en stijf 10cm

    12 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik heb een lange voorhuid bij mij gaat hij goed over me eikel ik heb niet z on grote eikel als me eigen aftrek gaat het goed soepel ik hoef maar even te trekken en de sperma komt er al uit ik heb altijd veel sperma en ik spuit het in me slipje en hem dan in dewas en dan trek ik een boxer aan

    17 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik denk niet dat er een relatie is tussen de lengte van je voorhuid en hoe je ballen hangen. Maar dat is een vermoeden. De ene jongen heeft nu eenmaal meer een lage 'hangzak' en de ander een zak die strakker onder de piemel hangt. Maar om je vraag te beantwoorden: bij een slappe penis en warm weer is het topje van mijn eikel meestal bloot, bij koud weer is ie bedekt. Bij een stijve pik heb ik een blote eikel. En mijn balzak hangt strak onder mijn penis. Bij warm weer hangen mijn ballen wel losser in de balzak dan bij koud weer.

    20 jaar
    7 dagen geleden
  • Als het koud is dan is mijn eikel bedekt en hij is 3 à 4 cm lang. Als het warm is dan is hij slap 7 of 8 cm en half bedekt. Wanneer stijf dan is de eikel onbedekt.
    Gewoonlijk hangen de ballen war lager dan mijn buik maar vooraleer ik klaarkom trekt de balzak samen en naar omhoog.

    16 jaar
    8 dagen geleden
  • Jongen van 12 hoe lang is jou piemel slap en stijf

    15 jaar
    8 dagen geleden
  • Ik heb bij een slappe een tuitje van ongeveer 2 cm en bij een stijve nog ongeveer 1cm en m’n ballen zitten altijd strak onder m’n piemel bij koud en warm weer

    12 jaar
    8 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap