Skip to content
27 reacties
3583 weergaves

Eerste keer klaarkomen?

Hallo! Ik ben (zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt) een jongen van 12 (bijna 13). Ik heb een vraagje aan alle jongens hier: Hoe was jullie ervaring toen jullie voor het eerst klaarkwamen? En hoe ging het en hoe voelde het?

Zelf ben ik namelijk nog nooit klaargekomen, maar ik heb al een paar dagen het gevoel dat het binnenkort (1 week? Een paar dagen?) zou kunnen gaan gebeuren, dus vandaar deze vraag.

12 jaar
3 maanden geleden

27 Reacties

  • J17 en m 18 het gaat heel goed met mij
    Het gaat super snel nu max 5 min en is klaar

    14 jaar
    1 maand geleden
  • @j14, mijn eerste keer was ook heftig, teminste toen ik met sperma klaarkwam. Ik zal dit ook nooit meer vergeten. Een natte droom is nog heftiger!

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi hier j 14
    Gisteren onder de douche rukt maar er gebeurde niet veel
    Wel een beetje kriebels maar geen voorvocht ofzo.
    Vanmorgen was mijn broertje al weg uit de kamer toen ik wakker werd. Ik heb naakt geslapen en toen wakker was had stijve.heb er mee speelt niet normaal. Het heeft heel lang geduurd ben verschillende keren stopt omdat ik niet meer kon of omdat ik dacht dat gedaan was. Maar telkens begon ik weer opnieuw en voelde het weer kriebelen tot datik in mijn bed spoot dit gaat nooit meer vergeten

    14 jaar
    1 maand geleden
  • J20 hoe weet jij dat j19 een en dezelfde persoon is dat kun je helemaal niet zien of weten

    12 jaar
    1 maand geleden
  • J20 hoe weet jij dat j19 een en dezelfde persoon is dat kun je helemaal niet zien of weten

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Ik zie dat jongen 19 verschillende keren heeft gereageerd om het te laten lijken alsof het verschillende personen zijn, maar het advies van jongen 17 en meisje 18 is helemaal niet gek. Als je de haartjes niet wil kan je ze met een pincet weghalen of scheren. Omdat het raar voelde en anders was dan andere keren en je het ineens veel warmer had is het ook geen gek idee om even langs de dokter te ggaan. Als het anders dan vorige keren voelt zou ik het zeker even na laten kijken en niet doorgaan, zoals meisje 18 zegt. Luister niet naar de berichten van jongen 19 hiervoor want dan kan het verkeerd aflopen.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • @j14 gewoon doorgaan hoor. Ik weet niet waarom anderen zeggen dat je naar de dokter moet maar dat is BS. Je gaat gewoon klaarkomen met sperma nu... hetzelfde gevoel als eerst alleen komt er nu spul uit je piemel. Niks aan de hand.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • en @TS: hetzelfde geld voor jou. Als je klaarkomt is het gewoon een heel lekker gevoel in je piemel en hoofd. na een paar keer (of wat langer) komt er ineens ook sperma uit .. verder blijft het hetzelfde lekkere gevoel. gewoon doen!

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 14, Er is helemaal niets aan de hand. Je stond gewoon op het punt van klaarkomen toen je er mee stopte. Die praatjes van J17 en M18 daar hoef je geen aandacht aan te besteden. Ze zitten je op te naaien. Die haartjes zijn het begin van je schaamhaar. Je wordt een man en mannen hebben schaamhaar. Jongetjes niet. Gewoon laten zitten dus. Met je piemel is verder ook niets aan de hand en dat het je hormonen kan beinvloeden als je er aankomt is gewoon onzin. Wat weet een meisje van 18 daar nu van af? Er voor naar de dokter gaan is natuurlijk ook flauwekul, de dokter heeft het al druk genoeg zonder dat er beginnende pubers met wat gewoon het begin van volwassen worden is naar de dokter rennen. Zoek een rustig plekje en een rustig moment en dan aat het zeker lukken. Dan weet je hoe het voelt en hoef je niet weer in de stress te schieten.

    23 jaar
    1 maand geleden
  • J14. Luister niet naar de andere reacties hiervoor. Je ervaring is helemaal niet raar. Je bent gewoon dichtbij klaarkomen geraakt en je moest stoppen. Kan gebeuren. Volgende keer gewoon weer opnieuw proberen.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • @J14 heel normaal en NIET naar doker, M18 is je aan het trollen. Gewoon er blijven mee spelen en op een bepaald moment trekken je balletjes samen. Voor je het weet is er dan een lading zaad uitgekomen. Je bent op de juiste leeftijd er voor.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 14 ik zou even langs de dokter gaan en dit verhaal vertellen. Hij kan dan even alles nakijken bij je en checken of het wel goed werkt. Ik zou niet aan je piemel zitten tot je dat hebt gedaan omdat je anders misschien de hormonen kan beïnvloeden die invloed hebben op de groei van je piemel.

    18 jaar
    1 maand geleden
  • Vreemd jongen 14, die haartjes kan je er het beste met een pincet uittrekken. Zou even niet meer aan je piemel komen dan als het zo'n vreemde situatie was en misschien even aan je ouders vragen

    17 jaar
    1 maand geleden
  • J14 gewoon nog een keer doen misschien komt er nu wel sperma uit laat het maar weten of het gelukt is

    12 jaar
    1 maand geleden
  • Hallo ik ben nieuw hier en ik schaam mij een beetje over wat er gisteren avond gebeurt is .
    Ik ruk mij al enkele maanden af en toe eens af gewoon wat proberen.
    Gisteren voor het slapen was ik bezig en het voelde beetje anders had het gevoel dat hij nu veel stijver en harder was dan anders.ik had ook heel warm en lag al helemaal naakt onder mijn lakens.
    Na tijdje voelde ik dat mijn piemel vochtiger werd.maar ben ik moeten stoppen omdat mijn broer wakker kwam.
    Is dat nu het begin van echt klaar komen of gaat het toch nog even duren voor ik echt ga klaar komen ik ben al in mijn puberteit want ik begin ook haartjes te krijgen
    Wat moet ik nu doen nog eens proberen of nog even wachten ik ben een beetje onzeker d

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Mijn eerst keer was paar maanden na dat ik 11 was, zover ik gelezen heb dus wss best vroeg, ik had het onderschat en schoot de eerste keer overal🤣 en toen was ik zelfs vergeten iets van een tissue bij me te hebben, vergeet die dus niet bij jouw eerste keer😅

    13 jaar
    2 maanden geleden
  • Ts heb je al sperma?

    12 jaar
    2 maanden geleden
  • Aan ts, ik heb nog geen sperma maar krijg wel al het lekkere gevoel

    12 jaar
    3 maanden geleden
  • Is hetzelfde gevoel als klaarkomen zonder sperma (het lekkere gevoel) maar dan wat heviger en er komt sperma uit. In het begin nog niet zo veel maar dat wordt vanzelf meer.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • J16 bij mij was de eerste keer ook met touwklimmen, toen was ik 10 of 11 en had al een stijve (van zenuwachtig zijn) toen ik begon te klimmen, ik vond het eng om omhoog te klimmen en toen gebeurde het door het aanspannen van mijn spieren. Pas vele jaren later besefte ik dat ik toen was klaargekomen.

    23 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten