Drukte vrees
Ik ben een meisje van 14 en ik heb druktevrees(vertaling: kan niet tegen drukte. Ik krijg dan hoofdpijn en word kots misselijk) maar ik wil graag eens naar een schoolfeest of zo. Maar tja dat kan dus niet. Hebben andere mensen dit ook? En wat doen jullie er tegen. Ik wil namelijk echt heel graag naar feestjes.
3 Reacties
-
Jongen 12. Ja er zijn kenmerken.(bij mij dan) 1. Het benauwd krijgen 2. Misselijkheid 3. Hoofdpijn 4. Gevoel dat je flauw valt 5. Ik paniek raken Dit heb ik dan Gr. De Schrijver
14 jaar10 jaren geleden -
ik heb ook zoiets en wil weten of er kenmerken zijn
12 jaar11 jaren geleden -
ik heb een milde vorm van asperger en kan daardoor ook niet goed tegen drukte, ik krijg ook vaak hoofdpijn en/of word gewoon extreem nerveus. ik ben 1 keer naar een schoolfeest geweest maar het was gewoon niet mijn ding, veel mensen en luide muziek, ik heb het denk ik een half uurtje volgehouden, maar het voelde als veel langer. vreemd genoeg heb ik het niet als ik naar een concert of feest ga waar wel muziek waar ik van hou gespeelt word, maar dat moet ook niet te lang duren.
hey beste wat je kan doen is gewoon naar een schoolfeest gaan, als je het niet fijn vind kan je altijd weg, dat merk je vanzelf. je kan dan in ieder geval geen spijt hebben omdat je niet naar een feest bent gegaan, want als het over spijt gaat, is het beter om spijt te hebben van iets
wat je wel hebt gedaan dan om iets wat je niet hebt gedaan.
veel succes hiermee en laat je weten hoe het is gegaan?16 jaar11 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Snus: durf nee te zeggen
Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.
Ga naar youtu.be over Snus: durf nee te zeggen
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!