Neurodiversiteit (ADHD, autisme, Gilles de la Tourette, etc.) door TikTok en Reels
Zijn er nog anderen die ook door het zien van TikTok video’s en reels hebben ontdekt of vermoeden dat ze neurodivers zijn? Sinds ik veel video’s zie over ADHD valt alles voor mij op z’n plek en begrijp ik mezelf beter. Ik herken mezelf er helemaal in. Zijn er anderen die ook een zelf-diagnose van iets qua neurodiversiteit hebben kunnen maken? Zou je dan je verhaal met me willen delen? Hoe is jouw kijk op mental health veranderd door TikTok en hoe gebeurde het dat jij jezelf er bijvoorbeeld in herkende? En wat heeft dit voor impact nu op je leven?
2 Reacties
-
Niet door TikTok maar toen ik de diagnose borderline kreeg viel ook alles op zijn plek voor mij
21 jaar8 maanden geleden -
Niet door Tiktok, maar sinds ik de diagnose van autisme kreeg, viel er inderdaad ineens een heleboel op zijn plaats.
23 jaar8 maanden geleden
Plaats een reactie
-
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Brusjesgroep voor jongeren
Opgroeien met een broer of zus die psychische problemen heeft. In de brusjesgroep praten we hierover. Het heeft invloed op het hele gezin.
Ga naar rivierduinen.nl over Brusjesgroep voor jongeren -
Heb jij een chronische aandoening?
Je bent jong, je hebt dromen en je wilt niets liever dan gewoon meedoen in de maatschappij. Dit kan best een uitdaging zijn als je een chronische aandoening hebt. Bij JongPIT helpen ze je graag. Ga naar jongpit.nl.
Ga naar jongpit.nl over Heb jij een chronische aandoening?
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!