Skip to content
4 reacties
418 weergaves

Buik vet

Hi ik heb eigenlijk al mijn hele leven onzekerheid over mijn buik laten we zeggen dat hij niet plat is maar ik mag van mijzelf niet zeggen dat ik dik ben want dat vind ik disrespectful naar andere mensen maar ben er dus best onzeker over nu sinds been jaar ben ik voor mezelf over een grote drempel heen gegaan en ben ik topjes gaan dragen en geen baggy T’s meer alleen ben er nog steeds heel onzeker over heeft iemand tips om bijvoorbeeld wat buikvet te laten weg gaan zonder een heel streng dieet of elke dag naar de sportschool

16 jaar
3 maanden geleden

4 Reacties

  • @j23 Ts hier gewicht 57 lengte 160
    En alle andere denk niet dat beetje bewegen gaat helpen heb het namelijk als sinds dat ik klein was dus is waarschijnlijk niet gekomen omdat ik iets te veel gegeten heb

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Nou, eigenlijk heel simpel: hou bij hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Tel dus alles mee dat je eet en zoek op hoeveel kcal er in zit. Vergeet de sausjes, drinken en het broodbeleg niet! Daar zijn de verborgen calorietjes.

    Vervolgens doe je iets van 20-30% minder. Bijv 1 boterham ipv 2, glas water ipv melk, bij je avondeten 1/3 minder. En als je junkfood eet, ook zeker daar dan een stukje minder van doen.

    Als je je gewicht en lengte geeft, wil ik wel een voorbeeld voedingschema maken die totaal niet extreem is maar gewoon een beetje minder.

    Veel succes!

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Dat komt met ouder worden vaak die ronding laag op je buik

    Je kan niet goed pp één plek vet verliezen

    19 jaar
    3 maanden geleden
  • Elke dag een heel streng dieet of naar de sportschool lijkt me niet nodig om een normale buik te krijgen die niet dik is. Als je gewoon gezond leeft en genoeg beweegt zal het vanzelf platter worden en wat jij zei is alleen nodig als je een strakke buik en atletisch lichaam wilt hebben

    20 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten