Skip to content
6 reacties
650 weergaves

Ik ben een femboy

Hey iedereen,

Ik wilde hier even iets delen waar ik nu eigenlijk bijna zeker van ben: ik ben een femboy. Vroeger, als kind, trok ik wel eens kleren van mn zus aan. En een tijdje geleden (denk ongeveer 3 jaar) begon ik met het dragen van femboy kleding, dus echt mn eigen rokjes en thigh highs etc gekocht. Maar toen voelde ik me toch onzeker en heb ik alles weggegooid. Ik dacht toen dat het een fase was of dat ik er nog niet aan toe was om het te omarmen.

Nu ben ik er weer mee begonnen, en dit keer voelt het zoveel beter en natuurlijker. Niet alleen draag ik weer femboy kleding, maar ook mijn dagelijkse kleding waarmee ik naar buiten ga is een wat vrouwelijkere stijl. Laatst droeg ik een skinny fit bodysuit met een flared jeans en converse. Het voelde zo goed.

Ik wilde dit even delen en misschien wat ervaringen van anderen horen die hetzelfde meemaken.

Bedankt voor het lezen! 😊

21 jaar
6 dagen geleden

6 Reacties

  • @jongen 22, ik voel mij gewoon een jongen/man. Vind het leuk om vrouwelijke accenten te hebben. Qua sieraden draag ik van mijn oren tot mijn tenen alle sieraden. Behalve mijn oren heb ik verder geen piercings. Grote oorbellen heb ik ook vaak in meestal thuis. En jij? Je had het over meiden piercings? Wat draag je dan zoal? Wel leuk dat je zus het weet en het ook leuk bij jouw vind staan.

    22 jaar
    20 uren geleden
  • Hoi andere jongen@22 jaar. Ach, het is maar een naam. Ik noem het androgeen. Nagellak moet ik ook eens proberen. Sowieso spannend om het wat uit te breiden. Welke sieraden draag jij? Was voor sommigen wel even wennen, met name voor mijn ouders. Al hebben zij mij niet gezien in een rokje of jurk met make up. Mijn zus wel, die vindt de hele styling super staan bij me.

    22 jaar
    23 uren geleden
  • Ik draag ook panty's skinny jeans en sieraden en nagellak. Maar ik weet niet of ik dan ook onder een femboy val.

    22 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik draag geen ondergoed als ík panty aan heb en of een maillot. Dat is wat ik van meiden kleding draag.

    19 jaar
    3 dagen geleden
  • Ik ben oprecht blij voor jou. Hopelijk accepteert ook iedereen het die jou ziet/ontmoet/kent.

    Iedereen mag gewoon zijn wie die wilt zijn/uiten!

    18 jaar
    5 dagen geleden
  • Herkenbaar. Ook ik snuffelde in de kledingkast van mijn zus. Was een jaar of 15 en wat zoekende. Super spannend om het aan te trekken. Probeerde het enige tijd te onderdrukken, maar eenmaal op kamers ben ik weer gaan experimenteren. Maillots, wow. Jurkje zit gewoon heerlijk op de bank. Gaatjes had ik inmiddels in beide oren, grote hangers staan gewoon heel mooi. Overdag draag ik vaak een tuinbroek, staat te gek en zit heerlijk. Net als een jumpsuit. Voordeel is dat ik een modestudent ben en men niet opkijkt van mijn androgene stijl. Blonde lokken en meidenpiercings horen er ook bij.

    22 jaar
    5 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten