Skip to content
1 reacties
593 weergaves

Herkenbare struggle?

Hi allemaal, ik ben 23 en op de middelbare school naar mijn directe omgeving 'silent' uit de kast gekomen als biseksueel (niet naar iedereen). Sinds twee jaar is mijn relatie met een meid uit en heb ik door feestjes en grindr heel erg de mannelijke kant van de liefdeswereld kunnen ontdekken en durf ik pas sinds een jaar hier openlijk over te praten. In dit jaar ben ik door een hele nieuwe seksuele fase gegaan en twijfel ik of ik misschien toch gay ben. Ondanks dat ik weet dat het niet erg is om hier weer doorheen te gaan voelt het wel vervelend. Ik ben erg streng opgevoed en heb altijd gehoord dat het hele queer/bi/gay zijn verkeerd is. Stiekem seks hebben is dus helemaal geen probleem, maar na vier dates merk ik dat ik het ontzettend lastig vind om een relatie/connectie aan te gaan. Het misschien ergens nog te spannend vind...

Los van alle struggles vind ik het wel een mooie ontdekkingsreis en ben ik heel erg benieuwd naar jullie eigen verhalen en wellicht herkenning!

22 jaar
4 maanden geleden

1 Reacties

  • jongen 22 je zegt benieuwd naar jullie verhalen of beleving. Zelf ook altijd benieuwd naar een ander zijn verhalen. Heb zelf enige dagen geleden een topic geplaatst op jongensvragen, omdat ik denk dat daar het meest op gereageerd wordt. Titel , '' wat is jullie verhaal of beleving " Toch een tip om daar je vraag of beleving ook op te zetten.
    Het is wel een vraag die tot na denken stemt en vragen op roept. Je twijfelt, dat kan, je hebt een relatie met een meisje gehad, dus helemaal homo ben je niet. Je zoekt wel avontuur, kan het ook komen door je strenge opvoeding waar dit niet bespreekbaar is.? Stikum iets doen kan spannend zijn, maar geen oplossing. Denk er over na om dit ook op mijn topic te zetten. Zelf twijfel ik ook over veel dingen soms, maar ervaar het niet als lastig, ben wel vrij opgevoed. Op deze pagina staan ook de topic verhalen homo's 16+ met 500 reacties, zowel oud als nieuw. Maar vond dit nu wel genoeg en heb daarom besloten om nieuwe topic te maken, omdat het over deels wat er op stond al jaren oud was. Kijk rustig op jongensvragen naar mijn nieuwe topic, welkom zou ik zeggen. groet.

    17 jaar
    4 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten