-MOOIE JONGENS-
hallo ik ga morgen zwemmen en zie dan al mijn klasgenoten naakt maar ik kreig er altijd en stijve van en dan men vrienden ook maar na het zwemmen zegen we er niks over maar ik wil zoo graag meer wat moet ik doen help
3 Reacties
-
Hey, wat leuk om te horen, super!
Nog een fijne tijd verder samen. ;)
Groet,
S
21 jaar9 jaren geleden -
hy ik ben de jongen die dit schreef en bedankt voor de tips het is idd gelukt ik en men vriend hebben na school nog op fb zitten chatten bedankt voor je tip S.
15 jaar9 jaren geleden -
Dat had ik vroeger ook hoor, ik stond meestal met een stijve onder de gemeenschappelijke douches. Niks van aantrekken, dat hebben zoveel jongens, en niet alleen homojongens.
Ik ben bi, maar de heterojongens stonden ook met hun pik omhoog om me heen. ;)
Als je meer wilt moet je juist dan goed om je heen kijken, als jij bloot bent (of bijna) even goed opletten wie er naar je kijkt. En dan gewoon voorzichtig terugkijken en een praatje maken. Ik leerde zo ook m'n eerste vriendje kennen. Hij kwam naast me staan, en kreeg een stijve toen hij naar m'n pik keek. Toen wist ik genoeg natuurlijk, en stonden we ook gelijk allebei met een stijve.
Daar werd tot m'n eigen verbazing niks over gezegd door de anderen. Die hadden het zelf ook regelmatig, maar bij ons tweeën was het altijd raak, lol.
Als er geen gemeenschappelijke douches zijn is een gemeenschappelijke kleedkamer the next best thing. Gewoon een beetje dralen als je in je blootje staat, op je gemak je kleding bij elkaar zoeken voor je je aankleedt, en vóór het zwemmen eerst uitkleden en dan je zwembroek gaan zoeken (Goh, waar issie nou?) ;) En ondertussen opletten of andere jongens ook lang bloot blijven, en misschien in jouw richting kijken.
Vuistregel: hetero's kleden zich razendsnel om (onderbroek als laatste uit en als eerste aan) en gooien hun kleren op een hoop. Homo en bi-jongens doen er langer over, zijn netter op hun kleren, en hebben er geen moeite mee om een tijdje in hun blote kont te lopen. Soms trekken ze ook eerst hun shirt aan en dan pas hun onderbroek. Een hetero doet dat niet snel (tenzij er meiden bij zijn).
De policor gemeenschap noemt zoiets een stereotype (foei!) maar het klopt meestal wel. Dus doe er je voordeel mee...
Succes, en laat wat horen als het gelukt is. Het is ook wel leuk om feedback te krijgen... ;)
Als je nog vragen hebt hoor ik het wel.
Groet,
S.21 jaar9 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.
Ga naar jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren -
Iedereen is anders
Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.
Ga naar iedereenisanders.nl over Iedereen is anders -
Podcast Sense Talk
Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.
Ga naar sense.info over Podcast Sense Talk -
Weet jij de weg naar hulp?
Naar wie ga jij als je in de problemen raakt of het even niet zo lekker loopt? Vind de hulp die bij je past.
Ga naar jongerenhulponline.nl over Weet jij de weg naar hulp?
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!