Skip to content
17 reacties
2823 weergaves

Meisje pest me om kleine piemel

Het is een meisje uit een andere klas en in augustus heeft ze mijn piemel per ongeluk gezien toen ik bij een plas hier met vrienden in mijn boxer was gaan zwemmen en die uit trok net toen zij kwam.
Ik ben vaak in een groepje met haar en elke keer begint ze er weer over. Mijn zus zegt dat ze aandacht van me wil, maar dat doe je zo niet. Het is trouwens niet waar, hij valt best mee, het was toen koud. Het vervelende is dat ik haar leuk vind en vaak fort zij ook leuk tegen mij, maar dus al twee maanden laat ze me zo steeds merken dat ze me niets vindt. Wat kan ik doen. Haar mijden, ook iets vervelends over haar zeggen. Ze heeft kleine tieten. Dat doe je toch niet? Als ik vraag of ze wil stoppent laat ik me kennen.

17 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • M16 dat is een chatgpt antwoord. Ik werk dagelijks met chatgpt en herken het niet alleen, chatgpt herkent zelfs jou comment. Wees voorzichtig als je dit voor meer dingen gebruikt.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Het is begrijpelijk dat je je ongemakkelijk voelt door de situatie en dat je graag wilt dat het stopt. Echter, het is belangrijk om respectvol te blijven in je reacties en gedrag. Het maken van negatieve opmerkingen over haar uiterlijk is niet de juiste aanpak. In plaats daarvan raad ik aan om op een rustig moment met haar te praten en eerlijk je gevoelens uit te leggen. Vertel haar dat je de opmerkingen ongemakkelijk vindt en graag wilt dat ze ermee stopt. Probeer een open communicatie te behouden en geef haar de kans om te begrijpen hoe jij je voelt. Respect en begrip kunnen helpen om deze situatie op een volwassen manier op te lossen.

    16 jaar
    12 maanden geleden
  • Geef er niks om man, er zijn echt veel mannen/jongens die niet groot geschapen zijn. Je moet er maling aan hebben. Als jij uitstraalt dat het je niks doet dan stopt het vanzelf. Zeg anders tegen haar dat het je echt helemaal geen moer kan schelen dat je een kleine lul heb. 9/10 vrouwen boeit een kleine penis niks.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Leuk een jongen die niet vasthoudt aan jij niet alles uit dan ik ook niet. Ze zal er wel een reden voor hebben. Van verlegenheid tot volgens haar zelf wat te ver openstaande schaamlippen. Als ze je weer wat beter kent en vertrouwt gaat dat slipje wel uit. Ze zal nu wel begrijpen dat haar geplaag wat te ver ging en na jouw stijve helemaal niet klopt. Normaal dat je een stijve krijgt van haar borsten en alleen slipje hoor, zeker als dat de eerste keer is. En voor een meisje eerder een compliment als dat door haar is. Dan voel je iets voor haar toch.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19. Specifiek voor een meisje is anders dan even omkleden na zwemmen. Ik schaamde me nu ook wel. Zij durfde niet en wilde haar slipje aanhouden. Ze moet niet doen wat ze niet wil. De spanning was voor mij toch al te groot dus die kreeg ze er gratis bij. Schaamde me er voor maar liet het niet merken. Zij vond dat leuk, maar is dus wel degene la die verlegen is. Ze is bijna een jaar jonger dan ik en had nog nooit iets gedaan, ik ook niet.. Wat ik wilde is dus maar half gelukt. Zondagmiddag hebben we dan bij haar weer een afspraakje , maar laat het aan haar over.
    Mijn zus en de reakties hier dat ze aandacht van me wilde hadden dus gelijk.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wil wel ruilen met je @j17, dan ga ik er met alles op vooruit. Toch begrijp ik het wel dat je onzeker bent zeker als dat meisje zo doet. Ik was ook doodnerveus toen mijn vriendin hem voor het eerste ging zien. Als je dat voorstel doet en ze zegt ja, wil je dan verder? Trouwens grote kans dat je hard wordt als zij naakt is.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Allemaal bedankt voor jullie positieve reakties. Ik stavwatvsterker in mijn schoenen zeker na gistermiddag.
    Ze begon er zelf niet over en was heel positief. Ik wilde het toch weten en begon er dus maar over. Ze vond hem helemaal niet te klein en begreep wel dat het water koud was. Ze vond het juist zo stoer dat ik me zo verkleedde zonder schaamte. Waarom ze er dan toch steeds over begon dat hij klein was? Ze vindt me nog leuker als ik verlegen ben. Dat vindt ze dus verlegen.
    Ze kreeg toen wel een kleur want dat flapte ze er uit.
    We waren mrt een groepje en dat gesprek was niet voor iedereen bedoeld dus afspraak vanmiddag alleen met haar. O ja zij durft zich niet zo om te kleden als anderen dat kunnen zien.
    Wat ik nu ga proberen is dat ze dat bij mij wel durft, tenslotteheeft ze mij al gezien. Wil ik dan ook nog wel een keer doen. Maar dat proberen kon gisteren moeilijk.
    Voor het meisje dat het vroeg, je mag het weten. Mijn piemel is 16cm en slap gewoonlijk ongeveer 10cm maar uit het water en na sporten veel kleiner. Nooit gemeten maar mogelijk 6cm dus das wel klein.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Volgende keer dat ze weer zo doet gewoon zeggen: trek er maar eens aan, dan zal je zien hoe groot hij wordt. Haar gezeur is dan gelijk afgelopen denk ik, of ze trekt er echt aan en dan, tja....

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • nu ik de reactie van @j18 lees denk ik hetzelfde, want iedereen die een beetje nadenken kan weet dat een slappe niet representatief is. je kan slap 2 cm hebben en stijf 20 bvb...

    -j

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • trouwens, als je weet dat ie niet klein is, waarom boeit het je dan? als jij wet dat ie niet klein is, dat weet jij namelijkt beste

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoooooo benieuwd nou hoe klein hij is. Ik heb ook wel eens een bekende jongen gezien toen hij zich omkleedde. Alleen maar blij als ze niet preuts zijn en dat open en bloot doen. Positief van je of hij nu klein of groot of meestal normaal is. Geen handdoekjes om winden. Ik zal daar nooit vervelende dingen over gaan zeggen. Wel eens geplaagd dat ik gekeken had maar meer op de manier wat voor lekkers ik zag. .

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Vragen kan altijd toch. Als ze er geen antwoord op wil geven zegt ze het wel. Succes

    Wil je ons op de houden. Voor tips zijn we hier

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Plagen kan maar dat herhaaldelijk is gewoon stom gedrag

    Je hoeft geen gemene opmerking te maken om haar even op hast plek te zetten. Gewoon als ze het weer doet "Zo Lisa ga je lekker weer, wil je aandacht dat je zo doet of denk je dat je zelf zo leuker voor de dag komt?"

    Staat ze vast even met bek vol tanden, je zegt gewoon de waarheid zonder haar af te kraken maar je bent wel duidelijk dat je niet waardeert.

    Als iemand niet kan incasseren moeten ze niet uitdelenbhoor

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Feit dat ze het alleen doet als jullie alleen zijn is goed teken. Ze heeft interesse en daagt je uit om hem te laten zien. Indien je ook interesse hebt zou ik meespelen. Al lachend zeggen dat ie nog heel veel groeit bij het juiste meisje ... en daarna moet je maar knipogen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • m17, m21. Bedankt voor jullie heel snelle reaktie want straks zie ik haar weer. Wel eerder plagen dan pesten, ook omdat ze er alleen over begint als er geen anderen het horen.
    Het is dus het een of het ander. Mijn zus zei ook dat ik moet zeggen dat het toen koud was en dat ze maar mee moet komen om hem nu te zien. Dat durf ik natuurlijk niet en echt groot is hij ook niet. Nee dat van tieten ga ik niet zeggen dan doe ik hetzelfde en ik vind die van haar eigenlijk wel leuk. De tepeltjes zie je vaak wel een beetje door haar shirtje. Vragen waarom ze daar steeds iets over zegt is denk ik het goede, dan geef ik niet toe dat het me hindert of zoiets van je bent er wel erg in geïnteresseerd. Dat kan toch wel.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zeg dat je het echt niet leuk vind en je kan ook zeggen dat het toen koud was. Zeggen dat zij kleine tieten heeft kan niet. Wat zij doet ook niet.
    Misschien zoekt ze aandacht van jou omdat ze jou ook zie zitten. Wie weet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zus zou heel goed gelijk kunnen hebben. Jongens plagen (vind je dat echt pesten?) is kusjes vragen. En dan is het meer uitdagen. Veel meiden weten wel dat jongens die uit het water komen een kleinere hebben. Het is ook een misverstand dat we hoe groter hoe beter denken. Dat geldt meer voor jongens zelf.
    Je bent hier de duizendste met een kleine. Het belangrijkste is wat je met haar wilt. Wil je niets laat haar dan lullen haha.
    Wil je een praatje over seks antwoordt dan rustig dat ze kleine borstjes heeft (geen tieten). Misschien wel de start voor jullie om die zaken eens van dichterbij beter te gaan bekijken. En dan groeit er wat!

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten