Skip to content
6 reacties
693 weergaves

Collega word gepest

Heyy ik merk dat er de laatste tijd erg veel gedoe is op me werk het problem is ik kan niet er niet veel aan doen want ik heb 2’3 Maand Een best aardige jongen gedate maar hij en ik werkte niet we hadden veel ruzie conflicten want hij wou niet dat ik met mijn andere ex (wat nu mijn beste vriend) hij hield me een beetje over en terwijl wij hadden ging een ander meisje erg veel flirten met hem en verleide hem wat ik raar vond want zij heeft toen al een relatie (maar hoorde van hem dat ze erg ongelukkig is met hem en ging maar vreemd) (ik maakte het uit en toen were de situatie erger) want daarna bleef ze hem heel erg verleiden en een ander meisje ook en die 2 gingen zelfs ruzie maken om mijn ex en uiteindelijk stuurde meisje 1 enzo stuurde naakt foto’s en ondertussen ging hij met meisje 4 en in die relatie leek hij wel het gelukkist dacht ik (wel een jarloers gevoel ofzo..) maar nee...het ging uit want ook zij had een 2de relatie en ze gingen goed uit elkaar als vrienden maar toen...zag meisje 2 de naakt foto’s van meisje 1 omdat meisje 2 perongelijk achter hem stond en toen werd meisje 1 heel erg gepest en getreiterd en hoer genoemd iedereen was boos op haar maar toen hij zei hey sorry uhm..(naam) waar vele bij waren toen werd hij gepest en getreiterd geroddeld en hij wordt nu een oversexte rare jongen genoemd en nu zelf dat hij ons gebruikte voor zijn lust (hij is altijd eerlijk geweest over wat hij wilt en niet wilt) en ik weet nu niet zo weet wat te doen want iemand heeft ervoor gezord dat ex 2 van gedachten is veranderd waardoor ze nu erg gemeen en raar over hel denkt iedereen heeft door wat er is gebeurd maar wat moet ik doen...want gisteren noemde ze me slechter dan zij en dat hun relatie beter was en dat ik raar en dom ben...heeft iemand tips want zelfs zij probeerde me over te halen...heeft iemand dit ook meegemaakt? Ps ik heb gisteren al gepraat over dit met de begeleider en ex 2 ook maar uh dat hielp niet zo denk ik want ze gingen gewoon door en hadden het zelfs over dat hij ook foto’s naar haar stuurde nog een vraagje moet ik hier iets mee want hij heeft hier heel erg last van hij ziet nu zijn fouten in maar niemand gelooft hem en pesten hem nog steeds groetjes meisje 19

19 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Thx en ik hou jullie mischien op de hoogte hoe het nou is gegaan met dat pesten en gedoe ik ga hun vandaag wat schrijven enzo (ik ben een week vrij helaas kan het niet) maar ik ga het nog doen alleen ik hoop dat er nu wel eindelijk iets aan gedaan wordt enzo groetjes van mijxx

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Top, veel succes!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hmm ja dat kan eigenlijk wel nou ja dan moet ik ze even een berichtje sturen dan en ja klopt want ik heb namelijk wel 4 of 7 begeleiders daar enzo ik ga ze even informeren enzo maar ja hij zelf moet ook wat doen maar daar word al aan gewerkt ik hou jullie op de hoogte ok?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit gebeurt op je werk, toch? Omdat je het over je collega hebt. Zo ja, staat er nog iemand boven die begeleider bij wie je een klacht kunt indienen? Je werkgever, bijvoorbeeld?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou ja ze reageerde er neutraal erop en ik vertelde echt vanalles wat er is gebeurd maar ze was vooral ook boos op me dat ik perongelijk wat zij over hem en iemand roddelde over hem ik wou daarop iets zeggen maar..dat kon niet echt en de begeleider hoorde ons (vooral zij over hem praten en vrieg waar het over ging ik zei nee niks liep weg...oops maar ze had ons door ondertussen ging zij door en ging weer het over hem hebben en verzon wat over mij en ze zei iets wat ik echt niet leuk vind..en toen kwam de begeleider weer en weetje toen was ik zo boos dat ik zei mevrouw ik wil even met je praten...en ze zei tuurlijk maar ja..achteraf hielp het wel even maar nu is die jongen bang dat ze ook achter mij gaan en hij is er nog helemaal kapot van hij gelooft de pesters nu en denkt dat hij een vies kereltje is en nu hebben ze zelfs ook een nieuwe roddel verspreid dat hij een meisje verkracht heeft en een ander meisje vroeg dat ook aan hem het is zoizo raar dat dat meisje dat doet ze heeft ineens zo haat tegen hem wat ik helemaal niet begrijp want hij zo zoiets nooit doen...wat kun je nog meer hiertegen doen..ik kan er niet zo veel ertegen toen ook al blijf ij zeggen hey jongens hou nou op of ik stap naar de begeleider omdat ze dit blijven doen...wat moet ik doen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zegt dat je al met een begeleider gepraat hebt. Hoe reageerde die? Vertel die gerust dat het pesten nog altijd doorgaat en dat hij/zij er iets tegen moet doen; een begeleider is verantwoordelijk voor een veilige omgeving.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten