Skip to content
5 reacties
730 weergaves

Helpen...

Hallo iedere, Ik heb een vraag. Ik wordt niet gepest door iemand en ik hoop dat het ook niet gaat gebeuren. Maar ik lees hier zo veel vervelende dingen... en merk dat mensen ook gewoon eens hun hart willen luchten. Ik vroeg mij dus af of er een soort forum is waar ik gewoon naar mensen kan luisteren en iemand van de zelfde leeftijd oprecht een oor kan bieden. Niet direct oplossen maar gewoon een oor bieden. Alvast bedankt voor de reacties. Grtjs M Ps. Geen reacties van of over jong & out. Vraag ook niet om de reden want ik vertrouw het gewoon niet. Het zijn enkel en alleen jonge mannen van boven de 20 die er over praten. Dus alleen dat al...

15 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Hey jongen 15 ik heb hetzelfde ik wil ook graag een luisterend oor aan mensen bieden en steun geven oplossen ook maar dat gaat helaas niet via internet denk ik dan.... je kunt wel helpen een oplossing zoeken ik vind het heel goed dat je mensen een luisterend oor wilt bieden want dat is niet altijd makkelijk ik kan er heel erg door naar beneden gehaald worden maarja toch ga ik door omdat ik weet hoe belangrijk het is ik heb zelf ook veel shit maar wat je kunt doen is reageren op mensen en dat ze van je op aan kunnen op het forum ik doe dat ook en je kunt zelf ook dingen delen waar anderen op reageren maar privé gegevens delen mag niet omdat het allemaal anoniem is en ik denk dat dat op elk forum is zodat iedereen zich veilig voelt en als je echt verder wilt en een band opbouwen dan kun je daar misschien wat mee gaan doen voor jezelf

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben de TS, J21 bedankt voor het verduidelijken van het jong&out forum! Ik vind het nu ik het beter ken een zeer goed en leuk forum! Ik ben blij dat je nog gereageerd hebt, door het misverstand die bovenaan stond dacht ik niet dat het nog ging gebeuren... Bedankt!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Dat Jong&Out heb ik ontdekt doordat iemand van 16 er hier op wees. Ik ben het toen gaan bekijken en het leek mij wel wat voor jongens en meisjes die homoseksuele of lesbische gevoelens hebben.

    Jij hebt wat dat betreft waarschijnlijk niet dat soort gevoelens, maar als je 13, 14 bent en je ontdekt dat je homo bent dan kan je je heel eenzaam en alleen voelen. Je durft er niet over te praten omdat je je er voor schaamt of bang bent om gepest te worden. Heel wat, vooral de wat zachtere jongens, worden gewoon ook vaak gepest. Daar weet ik alles van.
    Voor dat soort jongeren is Jong&Out bedoeld. Daar kunnen zulke jongens en meisjes anderen ontmoeten, online en in het echt, die net zo zijn als zij. Dan zijn ze niet meer alleen en misschien wat gelukkiger.

    Ik vind dat goed en daarom wijs ik er op als hier iemand komt die homo is en het er moeilijk mee heeft. Snap je het nu? Zelf heb ik helemaal niets met Jong&Out te maken.
    Misschien zijn er nog andere mogelijkheden maar die ken ik niet. Ik hoor niet bij de doelgroep, dus zoek ik er ook niet naar.

    Jij lijkt mij een assertief iemand die niet zomaar alles accepteert en je bent ook nog sociaal ingesteld. Ik vind dus dat jij een prima iemand bent.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Eyyy, ik ben de TS, jongen 21 bedankt voor je reactie. Ik heb niets tegen mensen ouder dan 20... in tegendeel zelfs leuk dat je er ook bij bent! Maar ik vind dat Jong & Out zo raar... het is een forum voor mensen van ... tot 18 en het zijn allemaal mensen van boven de 18 die erover praten. Excuseer mij als je mij verkeerd begrepen hebt...

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J15, Dat forum bestaat en het heet Dreamersforum. Je zit er op. Mensen die hier wat posten die hebben het moeilijk en die hopen dat iemand het leest en reageert om ze een beetje steun te geven. Dus als je wil helpen, je weet wat je kan doen. Sorry dat ik ouder ben dan 20.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten