Skip to content
9 reacties
638 weergaves

Flink gepest

Ik ben tijdens gym gepest door een paar jongens, de leraar was een tijdje weg en we waren met de ringen bezig, toen ik eraan hing trok een jongen snel mijn sportbroekje en onderbroek naar beneden en een andere jongen deed snel de ringen omhoog, de derde jongen zette zo'n balk voor turnen onder me. De halve klas lachte, (met corona zijn er halve klassen.) Maar ik moest daar dus blijven hangen want als ik losliet knal de in heel hard met mijn kruis op die balk. Ik ben er echt verdrietig over.

12 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • het is heel zielig en ook heel erg ik zou het zelf net mee willen maken ik weet ook heel veel over pesten want ik word zelf gepest ze denken dat ik altijd aan mijn vagina zit maar dat is niet waar maar je kent jongens ze liegen en een keer bij een watergevecht schoten ze expres in mijn ogen en toen ik aan het vullen was en dat mocht allebei niet

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts, Als je echt kwaad wilt dan kun je een schadevergoeding eisen van (de ouders van) die jongens. Je hebt zichtbare lichamelijke en onzichtbare emotionele schade opgelopen door hun acties. Een dokter kan je blauwe billen bekijken en officieel vastleggen dat je letsel hebt opgelopen. Dat die jongens het gedaan hebben staat ook vast.
    Het is een heel gedoe waar een advocaat en uiteindelijk een rechter aan te pas kan komen, dus of je (ouders) die weg willen gaan is de vraag. Niettemin, ik vind dat die jongens er met een schorsing veel te gemakkelijk van af zijn gekomen. Hebben ze je excuses aangeboden en spijt betuigd? Dat zou wel moeten!.
    Het minste is dat je ouders eens met die school gaan praten om te horen wat ze gedaan hebben om die jongens te straffen. Ze mogen dan best ook over smartengeld praten en de woorden aanranding en aangifte doen gebruiken, daar schrikken ze op school waarschijnlijk wel van en maakt ze wat actiever.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja jongen 16, mijn billen zijn blauw en het is echt pijnlijk, mijn spleetje is ook een beetje beurs

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is wel het ergste wat je kan mee maken. Als je pijn blijft houden of denkt dat er wat mis is moet je mischien naar de dokter. Van sommige dingen kan je lichaam voor de rest van je leven beschadigt zijn.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo ging het verder: ik hield het op een gegeven moment niet meer dus ik viel met mijn kruis op die balk, dat deed zoveel pijn, sommige moesten lachen, toen kwam de leraar en die werd boos en vroeg wat er gebeurt was, ik zei het, en de jongens werden gelukkig geschorst. Maar ik heb er nog steeds last van, van onderen bij mijn billen.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Zeggen die gymleraar en een mentor als je die hebt

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • En toen kwam je leraar en die zag dat er een balk onder jouw ontblote onderlijf, hangend aan de ringen, stond... Hoe ging het verder?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Lief meisje, dat is een heel naar verhaal wat je daar vertelt. Ik kan mij bijna niet voorstellen dat jongens dat doen en dan was het blijkbaar nog afgesproken werk ook. Wat ik mij afvraag is hoe het verder gegaan is. Je hing aan de ringen en daarna, hebben die jongens je laten weer zakken of kwam de leraar weer terug?
    Heb je het verteld tegen de leraar of heb je het maar zo gelaten? Het is te begrijpen dat je schaamt, maar het zou toch beter zijn dat je er op school of thuis over praat. Die leraar had jullie niet alleen mogen laten en dat moet hem gezegd worden. Die jongens moeten flink gestraft worden. Er zijn genoeg getuigen die jouw verhaal kunnen bevestigen. De politie noemt wat er gebeurd is aanranding.
    Het beste is om voortaan maar voorzichtig te zijn en te zorgen dat je niet meer in zo'n situatie komt. Je kunt ook een sportbroekje met een koordje dragen, dat kan niet naar beneden getrokken worden zoals bij een elastiek. Voor de rest, het zijn van die akelige dingen die je overkomen in je leven en die je niet zo gemakkelijk vergeet. Mensen kunnen heel gemeen zijn naar elkaar, ook als ze twaalf zijn. Probeer er over te praten met ouders of op school, sterkte!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Reageert iemand nog, ik zit hiermee en ik weet niet wat ik ermee moet.

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten