Skip to content

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 1980 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 6047 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350
8 reacties
1112 weergaves

Van gewilde jongen naar sukkel van school

Heey

Ik ben een jongen 16 jaar
Tot een half jaar terug was ik een gewilde jongen op school.

Er waren een groep jongens (mijn vrienden groep) op school
Zij hadden het gemunt op een stille jongen uit de klas hij wort jaren gepest enzo de laatste dag dat hij gepest werd die jongen na de gymles
In de douch geslagen zijn kleding wert in de regen bijten gegooi.
En een voor een begonnen de jongens over hem heen te plassen.
Een goede groen van mij zij tegen mij nu ben jij
Ik kon het niet aan zien ben de douch ingelopen en heb die vriend van mij een vuist gegeven in zijn gezicht als gevolg gebroken neus .
Ik heb die jongen mijn kleding gegeven en met hem naar het schoolgebouw gelopen ik min mijn onderbroek iendereen lachte en heb alles verteld een aantal zijn geschorst en zijn nu weer terug die jongen die gepest wort is nu mijn beste vriend hij zit op een andere school en nu ben ik de verander en het nieuwe pispaaltje ik kan goed voor me self opkomen ookal gooien de jongens mijn kleren nu in de meiden kleef jammer kan mij niks meer schelen ga ik ze gewoon ophalen zo gaat het elkedag van die klikje pesterijen waarom stopt pesten nooit. Ik was erg geliefd op school ik kop is op voor een andere (wat ik veel eerder had moeten doen ) en nu ben ik de lul
Waarom zijn mensen zo en waarom is het stoer op te pesten en niet op pesten te stoppen???

Sortie voor mijn spelling die is niet al te best !!!

16 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik hoop dat het pesten nu gestop is en super goed dat je voor die jongen opkwam als het pesten heel erg is zou je misschien naar de school van die jongen (of een andere) kunnen gaan

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • het is juist goed dat je dat hebt gedaan. Laat die jongens maar praat er over met je mentor en ouders maar weet dat je het enige goede hebt gedaan en ook nog eens het moeilijkste. Voor een jongen opkomen die gepest wordt. Veel kinderen zouden dat niet durven maar jij hebt het gedaan!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 17: Geen haat ofzo maar alsof hij er wat aan kan doen. Iedereen maakt fouten. Ik heb 2 beste vrienden die maken iedere keer spelfouten maar daar zeg ik er expres niks over want die kunnen er niks aandoen Maar ik ben het er echter wel mee eens dat hij voor iemand opkwam. Ik heb zelf een goede vriend die (ongeveer) 11 jaar geleden voor mij op kwam toen ik veel werd gepest. Anders gingen de pesterijen gewoon door ;-)

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt juist goed gehandeld in deze situatie, maar doe wat aan je spelling want het ziet er niet uit.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb dit ook gehad. ik had een meisje in me klas en die werd heel erg gepest en drm ben ik voor dr opgekomen. toen werd ik degene die werd gepest en dat meisje was me geeneens dankbaar :( mijn klas is nu opgesplitst dus ik ben nu wel van ze af maar ik weet niet wat jij moet doen. het is in ieder geval wel goed dat je voor hem bent opgekomen! succes ermee!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • veel sterkte en ik hoop dat het stopt. groetjes N.

    10 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat moedig dat je voor die jongen bent opgestaan! Wat die pesters doen kan echt niet. Zwaar voor je dat je nu zelf het slachtoffer bent geworde; ongelooflijk dat ze het blijkbaar stoer vinden om iemand die eerst hun vriend was, zo te laten vallen en te verraden omdat hij besluit iets goeds te doen. Het is echt ziek.

    Ik snap echt niet hoe mensen zo wreed kunnen zijn. En als ik hoor wat voor dingen er bij jou op school gebeuren, dan lijkt het alsof het personeel er ook weinig controle meer over heeft. Geweldig dat jij tenminste wel weet wat goed is en daar ook naar handelt, en niet uit angst meeloopt met pesters. Wat mij betreft ben je echt een held; vreselijk dat je daar nu zo voor gestraft wordt.

    Zelf ben ik in het verleden gepest en heb ik me later altijd aan de kant van de pestslachtoffers geschaard. Mijn ervaring is gelukkig wel dat daar vriendschappen uit voortkomen die veel echter zijn dan populariteit in de klas ooit zal zijn.

    Heel veel sterkte! Ik hoop voor je dat dat pesten ophoudt. Weet in ieder geval dat je hebt gedaan wat juist is en daar echt trots op mag zijn; hopelijk sterkt dat je.

    Als ik nog iets voor je kan doen, laat het dan gerust weten.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • goed dat je voor jezelf bent opgekomen

    10 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten