Skip to content

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 1385 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 7604 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350
10 reacties
490 weergaves

Help..

Hallo, Ik word nu al best lang gepest. Het is begonnen bij beetje plagen en ballen trappen in het park toen ik ongeveer 11/12 was. Na derhand werd het steeds erger. Nu 2/3 jaar verder word ik zo wat elke dag met de dood bedreigt, heb al een aantal messen en touwen voor me gezicht gehad, op instagram gaat het door en staan ze elke dag klaar om mij weer wat aan te doen. Ik ben een keer heel hard tegen de pesten ingegaan, omdat ik het voor mezelf op wilde nemen. Maar daar heb ik een hele harde klap voor in me gezicht gekregen. Vaak genoeg kom ik met blauwe plekken, schrammen enzv. thuis. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik praat er al met vriendinnen over maar als de pesters erachter komen maken ze me dood. De politie is er al bij betrokken maar die konden ook bijna niks doen. Dus eigenlijk weet iedereen het al. Maar het houd niet op :( Dankjewel voor de moeite van het lezen en ik hoop dat jullie wat tips hebben.

15 jaar
7 jaren geleden

10 Reacties

  • Topicstarter, ik vind het een heftig verhaal. Ik word zelf gepest. En tja helaas kan de politie inderdaad weinig doen. Ik werd mishandeld (4x met een botbreuk ofzo in het ziekenhuis beland) daar heeft bij mij het "geluk" gezeten zodat de.politie me kon helpen. Ik werd overal gepest. Op school en erna ook. Het werd steeds ergerer. Het begon me uitschelden en eindigde met een aantal botbreuken in het ziekenhuis. Vervolgens werd me oma ernstig ziek en tja dan is het lachen voor pestkoppen als iemand iemand verliest. Ik ben een half jaar niet naar school geweest en liep erg achter waardoor ik naar een andere school moest. Op de school waar ik dus nu zit. Hier wordt er gelukkig heel weinig gepest. Misschien een x met je verwondingen naar de politie?? Laat je me weten hoe het nu gaat?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 16 dat moet je nooit doen. Dat deed ik vroeger eanneer ik gepest werd daardoor konden leraren (en bij jou ook politie) niet meer alleen hun straf geven maar ook jou.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben een pester geweest (heb er spijt van ) wat je gewoon moet doen is zelf bij hun gaan uithalen maar wel iets dat hun hele leven bij blijft .

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • @Meisje13jaar TS hier ik bedoel voetballen..

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • is het voornamelijk 1 iemand ? ga dan nar zn huis met je vader ofzo zodat zijn ouders t ook weten wat die doet!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • (Regel 2) ballen trappen??? Je bent een meisje! Wtf? Leg uit

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Oh, en ik heb zojuist nog even voor je gegoogled. Als je ontevreden bent met de behandeling van je aangifte door de politie, kun je hierover blijkbaar ook een brief naar de officier van justitie sturen. Misschien kan dat nog helpen. Voor zover ik het zie ben jij namelijk slachtoffer van meerdere misdrijven, dus ik verbaas me erover dat de politie niets doet.
    Bij deze link vind je meer uitleg, plus een link naar de website van Slachtofferhulp, die je hier blijkbaar mee kan helpen: https://www.politie.nl/themas/aangifte-doen.html#alinea-title-wat-kan-ik-doen-als-ik-het-niet-eens-ben-met-een-beslissing-van-de-politie-over-mijn-aangifte

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, ik kan me voorstellen dat dit vreselijk is om mee te maken. Ik weet niet wat voor verdere mogelijkheden er nog zijn, maar misschien is het zinvol om eens met de Kindertelefoon te bellen of chatten? Mogelijk weet iemand daar iets om je te helpen: zij hebben meer ervaring dan ik met dit soort problemen.

    Heeft iemand anders misschien nog advies?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje18 jaar TC hier, Nee, het speelt zich alleen af buiten school en via Instagram. Die pestkop krijgt het onderhand ook zo ver om mij op school klein te maken. Hij verteld aan zo veel mogelijk kinderen vanalles, en ja voor je het weet gaat het door heel de school. Ja ik heb al geprobeerd met die anonieme website. Maar daar heb ik na 4 maanden nog steeds niks van kunnen horen. Ik weet niet hoe lang ik dit nog kan volhouden. Daarom zit ik er zo erg mee..

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een vreselijk verhaal, zeg! Ik zal proberen wat advies te geven, maar misschien heb je dit allemaal al geprobeerd, dat weet ik niet.

    Je zegt dat je al bij de politie bent geweest. Hebben ze bewijzen van die bedreigingen? Vooral die foto's op Instagram lijken me goede bewijzen.

    Je ouders/verzorgers weten hier denk ik al van; je zegt dat je bijvoorbeeld met schrammen bent thuisgekomen. Kunnen zij nog iets voor je doen? Of hebben ze dat al geprobeerd? En speelt dit zich op school af of daarbuiten? Als het op school gebeurt, kunnen leraren misschien ook helpen.

    Daarnaast: is Meld Misdaad Anoniem misschien iets voor je? Als je daar aangifte doet, dan weten de mensen tegen wie je aangifte hebt gedaan niet dat jij dat hebt gedaan.

    Zoals ik al zei: het is goed mogelijk dat je dit allemaal al gedaan hebt, maar ik hoop dat je hier toch nog wat aan hebt. Want wat die mensen jou aandoen, dat is gewoon misdaad.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten