Skip to content
1 reacties
154 weergaves

Er zit me iets dwars

Hoi, ik zat jaren geleden in de brugklas bij een pestkop in de klas. Hij pestte me en kraakte me af, en dat ging zo door tot en met de 3e.
Ergens tijdens de examen jaar, zei hij: dat hij er spijt van had, dat hij me kwetste. Hij wilde het goed met me maken en vrienden worden.
En later begon hij verliefd op mij te worden, en ik begon zelf langzaam ook in te zien dat hij vroeger vaak gekwetst was.
Ik had na de examen bijna een relatie met hem gehad en we hadden ook bijna gezoend, maar hij deed later raar en blokkeerde me op Facebook.
Een jaar later, stuurde hij mij een vriendenverzoek.

Hij vertelde dat hij het goed met mij wilde maken, en dat hij vrienden met mij wilde worden.
We hadden twee en een half maand op Facebook gepraat, maar ergens eind augustus deed hij een soort van naar tegen me.
Ergens deze maand wilde hij niet dat ik met hem ging praten.
Hij blokkeerde me. En we zouden elkaar in het echt afspreken om het goed te maken, maar er was nooit iets van gekomen. Nu weet ik niet of hij er echt spijt heeft dat hij mij mist.
Ik weet niet of hij nog met mij het goed wilt maken, want het leek alsof hij het probeerde te vermijden toen we konden afspreken. Ik denk iedere keer waarom het zo is verlopen.

20 jaar
8 jaren geleden

1 Reacties

  • Waarom moet je dit nou 3 keer (of zelfs meer?) posten.. Zo krijg je heus niet meer reacties. Ik zal zelfs zeggen, ik vind het eerder vervelend en krijg eerder de neiging je te negeren.

    Het was een pester, hij beweerde je later leuk te vinden maar bedacht zich toen steeds.. Het klinkt mij ernaar dat hij je eerder manipuleert dan dat hij je echt leuk vind. Of hij gebruikt je om zijn zelfvertrouwen omhoog te krijgen en dumpt je wanneer je niet nodig bent. Hij zal heus wel een slechte kindertijd gehad hebben, en daarom zo zijn, maar daardoor hoef je nog geen medelijden o.i.d. voor hem te hebben. Hij doet naar tegen je, dus dan hoor je weg te gaan.. Tenzij je jezelf geen fijne relatie gunt. Zoek een leuker vriendje/vriendinnetje, aan deze jongen heb je voor nu in ieder geval niks.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten