Skip to content
13 reacties
1302 weergaves

Ik pest mijn vriendin via internet

Hey, misschien kennen jullie de app WattPad wel. Maar ik heb dat dus en een paar vriendinnen ook. Maar mijn vriendin had daar een boek op gemaakt en ik heb dus allemaal haatreacties geschreven met andere accounts. Maar haar ouders en de directeur wouden naar de politie. Om het IP adres te weten. Dat wou ik dus niet, dus ik maakte 2 nieuwe accounts en zei steeds sorry. Maar mijn vriendin verdenkt mij. En ik weet niet wat ik moet doen?!! Help! X S

12 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik snap dat het lastig is om je excuses aan te bieden maar het is wel het beste en alles opbiechten en beloof het nooit meer te doen dan zijn jullie misschien geen vriendinnen meer maar dan is het beter dan nu en dan wordt het niet erger ik snap dat dat dat niet leuk is maar dat is de consequentie ervan het is niet goed van je maar fouten maken hoort erbij en daar kun je ook weer van leren vraag haar anders nog 1 kans of vraag een buitenstaander/volwassene om hulp het komt goed maar het is niet leuk van je geweest maar het is gebeurd en kan niet meer worden teruggedraaid misschien kun je het uitleggen en een goed gesprek voeren en anders accepteren hoe lastig het ook is maar vind dan een manier om het te verwerken want het is niet niks en voor haar ook niet en als ze tijd nodig heeft gun dat haar dan want dat is meer dan logisch dit is wat ik erover kan zeggen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet eerlijk zijn. Anders komen ze er zo toch achter. Beter dat je het nu zegt, dan dat ze je later erop betrappen. Zeg wat je echt voelt. Gelooof, uiteindelijk ga je hiervan geen spijt krijgen als je alles opbiecht. Het klinkt eng maar je gaat er later geen spijt van krijgen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ehm... gewoon ophouden. Duidelijk dat jullie geen "vriendinnen" zijn want die doen zoiets niet. En als ze je uiteindelijk betrapt hebben, dan gewoon eerlijk zijn. Eigen schuld dikke bult.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Euh... WAT zei je TS? 'Vriendin'? Yep, zij ik mss jouw vriendin, maar jij KAN NOOIT haar vriendin zijn! Want... een vriendin- of vriend, die pest je gwn NIET!!! So simpel is het. Denk daar maar ff over na TS. Scs.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou eerlijk bekennen zodat de vriendschap kN BLIJVEN

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Natuurlijk mag de politie hier ip adres bij achterhalen. Dit valt onder anoniem treiteren en dst mag niet. Ik heb ook domme fouten gemaakt wel vaker. Niet ip deze manier. Maar wel dat ik me rot voelde en daardoor alleen maar meer ging liegen. Doe dat niet, dan raak je in de war en ga je verschillende dingen zeggen. Ik zou het veder echt niet weten. Hopelijk kan je gebruik maken van mijn tip. Hoe is het er nu mee? Groetjes

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • `Hoe is het afgelopen en waarom heb je dat gedaan?!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgensmij mag de politie niet zomaar een ip adres geven ivm privacy dus ik denk dat ze daar niet achter komt!

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • zeg het eerlijk dat jij het was en vertel ook waarom je dit hebt gedaan. Ga het niet via internet oplossen maar gewoon oog in oog. Als vriendinnen van elkaar zouden jullie elkaar moeten begrijpen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • haat reacties zijn niet echt strafbaar ik denk dat de politie niks gaat doen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is ontzettend stom van je, en je had moeten inzien dat dit haar reactie had kunnen zijn. Waarom zette je in eerste plaatst zo'n reactie online. Jij bent degene die dit heeft veroorzaakt, dus de enige die dit kan oplossen ben jij zelf het klinkt hard, maar zo zal dat toch echt moeten. Tenminste als je vriendinnen wilt blijven. Tuurlijk snap ik dat dit even een k*t periode voor je is met heel veel spijt. Maar beeld je in hoe deze periode voor je vriendin is. Minstens 3x zo erg. Geloof me het is het beste als je het haar verteld want anders zit ze met die eeuwige onzekerheid en dat wilt niemand.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter. Ik heb aan haar gevraag wat ze zou doen als diegene 1 van haar vrienden was. Zij zei dat ze nooit meer ging praten met diegene. En dat wil ik niet.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is stom.. Waarom deed je dat dan ook? Jaloezie?
    Je kunt waarschijnlijk het beste gewoon naar haar toegaan, bekennen en je excuses aanbieden. Zeggen dat wat jij deed stom was, en je het niet meer zult doen. (doe het dan ook niet meer..)
    Ookal heb je wat slechts gedaan, zelf bekennen en je excuses aanbieden is altijd beter dan dat ze er later op een andere manier achter komt.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten