Skip to content
14 reacties
7632 weergaves

In mijn nakie gezet

Ik vierde een paar maanden geleden carnaval met wat vrienden en vriendinnen. We hadden snoep verzameld van zon optocht en wouden weer naar huis gaan. Maar zo'n oudere jongens wouden ons snoep stelen en jwamen op ons af nou ik en mijn vrienden en vriendinnen waren bang en rende weg. Maar die jongens wouden alleen mij hebben. Ze kregen mij te pakken en duwde mij een steegje in en pakte mijn snoep af. Oke het is maar snoep dus boeie. Maar toen zei zon jongen dat ik gestraft moest worden omdat ik wegrende. Dus voor dat ik het wist hadden die jongens mij in mijn nakie gezet. En ik kende ze niet eens ofzo want ze waren verkleed. Maar later kwamen mijn vrienden en vriendinnen weer terug omdat ze het van een afstandje zagenwaar ik naartoe rende, dus zo ver rende ze ook niet weg. Hun eerste reactie was natuurlijk lachen. Vooral de meisjes dat was denk ik het beschaamenste dat hun mij naakt zagen. Maar ze hielpen mij wel ik kreeg van iemand een jasje en een broek om aan te doen en kon vervolgens naar huis. Is er iemand ook zo vernederend in zijn blootje of half bloot gezet. Want het is echt erg. Dus vertel je verhaal zodat ik weet dat ik niet de enigste ben.

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Mij is ook zoiets overkomen. Tijdens mijn tienerjaren zat ik behoorlijk in de knel met mn zelf en dus weinig vrienden, niet populair = pispaaltje. Je kent het wel.

    Tijdens oefeningen met ringzwaaien moest de leraar heel even de gymzaal omdat iets zn aandacht nodig had. Hij was de zaal nog nauwelijks uit of een van de meiden trok zowel mn broek en onderbroek naar mn enkels. Omdat de ringen vrij hoog stonden voor de oefening kon ik ook niet zomaar er af springen dus ik kon helemaal niks doen. Wel deed iemand de ringen omlaag zodat ik vrij was maar iedereen had het al gezien natuurlijk.

    Was 15 en mn pubertijd was nog niet begonnen. Was dus allemaal erg klein en geen haar. Heb ik lang moeten aanhoren. Die meid kreeg nauwelijks straf want ze bleef volhouden dat ze alleen mn broek omlaag wilde trekken als grap maar ik heb het gevoel dat ze bewust beide randen greep.

    Voor iedereen die het verder overkomen is. Met de jaren wordt het beter en wordt je zekerder maar op dat moment is het zo een beetje het ergste wat iemand kan doen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • 21 ik geloof er niets van je verhaaltje.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat word er veel gepest in Nederland In België gebeurt dat niet veel maar als ik juli was zou ik daar iets aan doen

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo allemaal,
    ik heb laats iets vervelends meegemaakt op schoolkamp. wij moesten gaan slapen in tenten met de meisjes in een tent en de jongens in een ander. ik ging dus slapen in de meisjes tent in alleen een onderbroek want het was warm en de meeste meisjes deden dat dus ik dacht wrm ik ook niet. maar dat kon ik beter niet doen ik werd wakker door gelach van jongens. dus ik dacht wat gebeurt er lig ik opeens met luchtbed en al in mijn onderbroek in de jongens tent. en als dat nog niet erg genoeg was ik had ook nog in mijn broek geplast in mijn slaap. omdat mijn hand in een kommetje met water lag. ik vind dit best wel vervelend waarom zouden andere meisjes mij dit aandoen? maar ik kan er mee leven.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ooit gepest door een paar jongens die ik niet kende op vakantie. Hun waren aan het chillen met een mooi meisje met nogal dikke tieten. Een van die jongens zag dat en begon in het engels tegen mij te praten. Hij zei tegen mij of ik haar knap vond en ik zei nee. Maar toen werdt hij boos op mij en vroeg aan dat meisje wat hun met mij moesten toen. En helaas voor mij zei ze dat ze mijn piemel wou zien. Wtf wrm dat. Maar die jongens waren sterker dan mij trokken mijn broek omlaag. Nou lekker vernederend was dat. Waarom zou iemand zoiets doen?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje hierboven je hebt helemaal gelijk iedereen heeft billen alleen zou ik toch beter opletten voor je het weet boemen ze he slet ofzo.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn ervaring is minder erg dan die van jullie niemand zag hierbij mijn borsten of vagina. Ik was niet naakt ofzo. Maar ik wordt gepest op school omdat ik een meisje ben die laag hangende broeken draagt. En een keer maar dan ook een keer zag je mijn bilspleet. En iemand had daar een foto van gemaakt en nu wordt ik het bouwvakkersmeisje genoemd. Ik vind dit best naar om daar zo over te doen want iedereen heeft billen am i right?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb laatst zoiets meegemaakt. Ik ben een jongen met niet veel vrienden en ik wordt daarom gepest door kinderen uit mijn klas. Niet alleen door jongen maar ook door meisjes. Een meisje uit mijn klas had na het gymen samen met eat vriendinnen mijn broek omlaag getrokken met mijn onderbroek. En nu maken ze telkens grapjes over mijn piemel. Het erge was dat ik mezelf niet kon bedekken met iets ik werdt gewoon vast gehouden.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 2 jaar geleden naar een zwembad gegaan en toen vroegen mijn vrienden en vriendinnen of ik ook wou meekomen. Nu dat deed ik. Ik wou een beetje stoer overkomen op de meisjes uit de klas en deed een salto. Maar na dat ik uit het water kwam stond iedereen me uitgelachen! Ik wist niet waarom maar ik kwam er achter dat mijn broek in het zwembad lag. Ik wou hem pakken maar die populaire jongens hadden hem in zo een putje gestopt op de een of andere manier. Ik wou wegrennen maar in een zwembad is het glad dus viel ik in mijn blote piemel (die stijf was) voor mijn crush en haar vriendinnen. Ze begonnen me uit te lachen 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin vindt borsten nogal interessant (ze is geen lesbie). Op slaapfeestjes grijpt ze altijd mijn borsten omdat ze ze zo zacht en lekker groot vind. Het is bijna haar manier van hallo zeggen. Maar 1 keer trok ze daar bij mijn trui en bh uit waardoor ik gewoon voor de hele groep in mijn blote borsten stond, waarna een paar andere kinderen ook gingen voelen. Ik word hier nog steeds me gepest

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb laatst meegemaakt dat tijdens het zeemmen mijn zwembroek afzakte en iedereen mijn piemel zag. In dat zeembad waren ook ern paar vrienden van mij en voor de rest een paar meiden van school. Nu wordt ik telkens uitgelachen door hun omdat ik een kleine heb.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook ooit zoiets meegemaakt. Ik had ooit ruzie met een populair meisje op school. Zij wou mij terug pakken door na het gymmen terwijl ik stond te douchen al mijn kleren en mijn handdoek te pakken en mij daar achter te laten. En het lukte ik kwam die douches uit hele maal naakt in mijn blote ...... . En ik wist niet wat ik moest doen want niemand was daar. Dus ik dacht laat ik proberen naar de receptie te lopen want daar hebben ze kleren en die is toch niet zover. Maar toen ik dus de kleedkamer verlaten en de hoek om ging stond daar dat meisje met wie ik erge ruzie had en eenpaar kinderen uit mijn klas foto's van mij te maken. Nou na dit alles ben ik verhuisd en zit nu op een andere school.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind dit geen echte vrienden en een laffe daad, jij kunt er tenslotte ook niets aan doen dat je niet zo'n macho bent. Ik zelf heb zoiets niet meegemaakt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 14 of 15 was gingen we in de zomer in de polder wandelen met nog 3 jongens en meisjes. Ik was niet zo'n macho en dat vonden die 'vrienden' maar niks. Ze gooiden me op de grond, trokken m'n broek uit en lag daar voor de ogen van die meiden in m'n blote piemel die toch stijf werd. Ze hebben me toen net zo lang afgetrokken tot ik klaarkwam m'n geil er uit spoot. Ik was rood van schaamte vooral voor die meisjes maar die lachten en hebben ook aan me lul gevoeld en dus sperma aan d'r handen gehad maar ze vonden het prachtig zeiden ze. Heeft iemand van jullie ook zo'n soort ervaring waar je je heel erg voor schaamde?

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten