Skip to content
3 reacties
253 weergaves

buitengesloten/schoolfoto

hoi, ik ben een meisje van 14 en zit in het 2de (sorry is een beetj lang verhaal)   in de klas word ik altijd buitengesloten en word er grappig over me gedaan er worden bijvoorbeeld screenshots van me fotos gemaakt en dan doorgestuurd naar de rest van de klas(school) en ook fotos waar ik met me ma of pa op sta en dan worden hun ook belachelijk gemaakt bij gym is het ook nogal zwaar kut want ik zit iedere les alleen en bij gym komt da niet zo goed uit want dan moeten we ELKE les tweetallen maken en dat kan dus niet want niemand wilt met mij samendoen en uiteindelijk zet de gymleraar me dan bij iemand neer en dan gaat de hele klas van oo sterkte succes en dat allemaal de gymleraar hoort het wel maar lacht er zelf gwn mee... een van de ergste dingen is de bus ritjes als we ergens heen gaan met de klas want in de bus moet je ook tweetallen maken ik ga altijd gwn alleen zitten en dan uiteindelijk komt dan een leraar naast me zitten (meestal me mentor) dit is nogal beschamend want ik wil dat hij denkt dat ik ook gwn vrienden heb... en de schoolfoto ik heb korte haren en de schoolfotograaf dacht dus dat ik een jonge was want ja iedereen met korte haren is meteen een jonge sjezus wat een ... mensen kom op zeg maarj dus bij de schoolfoto moesten alle meisjes bovenaan zitten en de jongens onderaan maar die schoolfotograaf zet me dus bij de jongens neer als enige meisje ik hoorde al iedereen zo lachen maar ik ging ook nie naar die fotograaf van ik ben een meisje want dat is ook weer zo dom maar nu krijgen we dus binnenkort de foto en dan weet ik echt nie wat ik moet zoiezo gaat iedereen grappig doen dat negeer ik dan maar maar wat moet ik tegen me ouders zeggen ..... en de mentor enz :( miss dat jullie tips hebben gr.meisje 14

14 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Misschien kun je doen waf ik meestal doe. Je goede krachten uitbuiten en mensen ervanlangs geven tijdens de lessen waar je WEL goed in bent.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat hier boven gezegt is is eigenlijk precies wat ik wou zeggen, Die pesters zijn gewoon bang zelf gepest te worden!!


    SUCCES

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi.   allereerst: het ligt niet aan jou. Pestgedrag is nou eenmaal iets wat overal voorkomt en de pesters doen dit slechts om bij de groep te horen. Dat maakt het natuurlijk niet minder vervelend, maar je moet blijven onthouden dat jij niet de oorzaak bent van het gepest. Screenshots maken van foto's en doorsturen naar andere mensen is illegaal en je kan hiervoor aangifte doen. Verder zal ik als ik jou was naar het schoolhoofd gaan of naar een derde instantie om te vertellen dat je docent meelacht om de grappen van je kind. Dit is namelijk uiterst onprofessioneel en hij zou hier voor ontslagen moeten worden. Je had uiteraard tegen de schoolfotograaf moeten zeggen dat je een meisje was dan had hij zich vast doodgeschaamd! Dit had je dus gewoon kunnen zeggen. Verder: Kom voor jezelf op. Iedereen is anders, en jij ook. Als je laat zien dat je jezelf er niets van aantrekt houd het pesten vanzelf op.     Succes!

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten