Skip to content
4 reacties
124 weergaves

gepest over uiterlijk

hey, Ik ben eingelijk mijn hele levem al gepest over hoe ik eruit zie, maar vooral mijn gewicht. vanaf mijn 4e ben ik al te zwaar. nu ben ik 15 1.74m en 90 kilo. iedereen gelooft het niet omdat dat lamg niet zo lijkt met de lengte. nu wil ik super graag naar de 80/75 toe omdat ik klaar ben met dat gepest. mijn moeder verteld maar die denkt dat ik het alleen maar doe zodat jongens me ziem staan enalles. maar ik ben gwn zo dik en iedereen om me heen is dun en dunne meiden u know vriendjes en alles. zal niet weten hoe of wat ik nog moet doen

15 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • @ jongen 12 Hou je bek dicht man je weet vast niet wat kanker in houd en hoeveel er aan sterven respectloze @ meisje 16 dit klopt niet een volwassen vrouw mag 2000 hebben en een volwassen man 2500 Meiden van een jaar of 15 a 16 mogen 1800 om een gezond gewicht te BEHOUDEN(!!!) Dus als je wilt afvallen moet je iets van calorieën schrappen Als ik jou was zou ik het met een calorie of 1500 doen en zeker niet meer Verdere tips Eet veel fruit En yoghurt vooral geen brood dat is een dik maker Neem niet teveel tussen doortjes En eet je er een keer 1 doe dan fruit of zo iets Verboden terrein chips ,chocola ,frisdrank (ook light ),snoep,koek Eet kleine porties dus om 7uur s morgens een schaaltje yoghurt bijv dan om 12 uur cracker of fruit (1 stuk) en een kleine portie avond eten Drink veel water Verder vindt ik je ook aan de dikke kant zorg dat er kilo's afgaan hopelijk lukt het met deze tips

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Eh jongen van 13 hou je kkr bek dicht

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey daar. @jongen 13, volgens mij helpt jou reactie dit meisje niet echt...

    Je bent inderdaad wat te zwaar voor je lengte, maar het is heel stom dat mensen je daarom pesten.
    Wel ben je lang dus zal het vast wat minder opvallen dat je wat steviger bent dan anderen en dat is weer heel fijn toch!

    Als je toch besluit af te vallen omdat je je dan toch wat fijner voelt dan heb ik de volgende tips:
    - Neem een vast eetpatroon, Ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje en avondeten.

    Een tussendoortje houd in een koekje... Of een stuk fruit ofzo...

    - Download een calorieënteller app... Dan kun je alles wat je eet invoeren op de app en die berekend hoeveel calorieën je dan al hebt gegeten op die dag. Werkt heel goed. Een vrouw moet volgensmij ongeveer 2200 calorieën op een dag binnenkrijgen om een gezond gewicht te behouden, dan kun je dus met die app kijken of je je daar aan houd.

    - Laatste tip: Als je honger hebt probeer gezondere dingen te eten zoals een stuk fruit of boterham...
    Maar ik snap dat dat moeilijk is omdat chocola enzo natuurlijk veel lekkerder is, je kunt dit gewoon afwisselen. ;D

    Succes ermee! En negeer pestkoppen..

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Yolo, maar ik snap wel waarom je ze pesten, want 90 kilo!!!!!

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten