Skip to content
13 reacties
139 weergaves

Zelfmoord?, snijden, pesten

Ik vraag me elke dag na school af waarom ik nu eigenlijk besta. Ik word gepest omdat ik een ander accent heb. Ik heb een Vlaams accent, en ik word gepest omdat ik een mainiac ben. Ik snijd mezelf al sinds ik 10 ben. Ik word al gepest sinds ik 8 ben. Ik begrijp alleen niet waarom die pesters nodig iemand moeten pesten. Vorige week dacht ik erover na om zelfmoord te plegen. Ik heb me ouders al verteld dat ik gepest word. Ze doen er niks aan. Ze zeggen alleen maar dat ik ze moet negeren. Mijn mentor die doet er ook niks aan. Ik heb het hem ook al verteld dat ik gepest word. Me vriendinnen steunen me en mijn vriendje ook, het helpt allemaal niet. Ik heb geprobeerd om ze te negeren. Maandag werd ik bont en blauw geslagen door de pesters. Ik weet echt niet wat ik moet doen.

15 jaar
9 jaren geleden

13 Reacties

  • hoi ik heb een zelfde probleem iedereen wil me vermoorden en 1 iemand zit iedere dag achter mij e wil mij vermoorden dan loop ik naar de wc van de meiden en duw de deur dicht en toch ben ik sterker dan die jongen en opeens haal hij nog andere voor de deur open te duwen en hij komt dus binnen bij de meisjes hij ziet ons plassen door hij alle deuren bij de meiden open doet en ik ben bang van hem ik wil meer hulp wand ik heb maar 1 helpertje en ik wil er meer !!!!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey ik ben vroeger ook gepest en woon al sinds mn negende niet meer thuis heb zelfs zonder enige reden in poortje gezeten en daar ook aan t een en ander gedacht maar zelfmoord is geen optie 😯👌👊 denk maar aan t goeie dat nog komen gaat en tis jammer dat he geen gegevens kan door geven maar had je graag via app willen helpen 😤💪 zet m op en waar kom je vandaan welke stad bijv hou je taai meisje ik heb meer mee gemaakt dan je denkt maar wil dolgraag veder ga onderhand weer starten met school en wil t leger in landmacht dus. Greets van mij x 👊😘

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • oke het gaat nog steeds niet ik ben nu bij een pleeggezin

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Leven is te mooi voor zelfmoord. Ben heel benieuwd hoe het met je gaat.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • heaj. Ik snap je ik ben zekf ook gepest en ik sneed. Zelfmoord is geen oplossing voor jou niet en voor niemand.Hoe erg je dan ook gepest word.Je hebt een vriendje en die kan vast niet zonder je 😉 Alles komt goed. Zelf ben ik gepest omdat ik dyscalculie heb!ik kan gewoon niet rekenen en dat konden ze niet accepteren.Zelfs de juffen toen (in groep 7/8)deden er niks aan,nee die zeiden zelf ook dat ik dom ben omdat ik het na 3 keer uitleg krijgen nog steeds niet snapte..Ik heb teveel gemist in de basisschool en nou zit ik in de eerste.Ik heb zoooveel niet gehad dat ik nou niet over kan,ja ik moet naar Mavo 1.Dit klinkt allemaal heel stom en je denkt nou van,Waarom zeg je dit?.Nou de rede;dit allemaal heb ik nou.Maar ik zie het positieve erin,ik kan opnieuw beginnen en zo moet jij ook denken,positiever dan 😂ga naar je rector naar de directeur desnoods.maar zelfmoord is nooit een optie.Het is ook beter dat je stopt met snijden meis 😊en heaj ik luister zelf rock.Xxxxx S

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou je graag willen helpen maar helaas kan dat niet. Zelf ben ik ook gepest omdat ik iets verkeerds had getypt. Ook hun wouden me slaan maar de meester stond toen te dichtbij. Ik schrijf ook heel vaak op wat me dwars zit, misschien kan dat helpen en dat je dat dan laat lezen door iemand die je vertrouwd zoals je vriendje, vriendinnen en misschien je mentor. Blijf er vooral over praten. En loop weg probeer ze te negeren als het lukt. Maar je moet vooral zelfvertrouwen tonen. Gewoon doorgaan en niet opgeven. Als je weer aan zelfmoord denkt bedenk dan eerst wie je er allemaal pijn mee doet.
    ik hoop dat het snel overgaat
    Liefs mij

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Oké ik heb al alle tips gevolgd maar alsnog helpt het niet. De politie ga ik morgen inlichten. En ik ben nu voor de 4e keer in het ziekenhuis beland. Ik zit nu nog steeds in het zieknhuis. Het komt door het snijden

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • WoW, dit is echt heel ernstig. Als ik eerlijk mag zijn... Ik ben al gepest in groep 1 (bij de kleuters) zelfs de juffrouw heeft me mishandeld (blijvende schade aan overgehouden). Maar als je bont en blauw thuis komt, zal ik als het lukt het filmen de volgende keer en anders zeker naar de politie gaan. Dit kan echt niet langer. Ik heb mezelf nog maar 2 keer gesneden, maar heb er van geleerd dat dit niet de oplossing is. Wat mijn ouders betreft, heb ik het ook verteld dat ik gepest word. Zij doen er ook weinig aan. De mentor daarin tegen.... Make my day is nu bij ons op school bezig. Maar wat ouders betreft, weten zij ook niet altijd goed wat zij moeten doen hoor. Dus neem het je ouders niet kwalijk. Xx????

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb al jullie tips gedaan maar het hielp niet. Ik wou gisteren net voor de metro springen, maar me vriend hield me net oprijd vast. ?? ik wil gewoon weg

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Dank jullie wel voor de tips.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat erg zeg! Ik hoop dat de school actie onderneemt! Ik ben het helemaal eens met de vorige reactie, ik had het niet beter kunnen zeggen! Maar laat je ook niet op de kop zitten en doe er wat mee.. Vraag echt om die hulp!
    Ook kan je altijd bijvoorbeeld op een sport gaan zoals zelfverdediging zodat je jezelf kan verdedigen en je zelfvertrouwen ook omhoog gaat. En wat je ook kan proberen heb ik gehoord van iemand is om te zorgen dat je niet alleen bent. Dus altijd met je vrienden bent zodat ze je niet zo snel meer in elkaar slaan.

    Groetjes L

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Zelfmoord is zeker niet de oplossing ! maar wat zij met jouw doen is ook zeker niet iets dat licht opgevat moet worden wanneer hier schade bij wordt ondervonden, in dit geval heeft dit gepest zowel fysiek als mentaal vat op jou en dat maakt het ondragelijk. Maar vergeet niet de mensen wie van JOUW houden om wie JIJ bent. Gezien de pesters overgaan op fysiek geweld zou ik dit zeker niet negeren licht niet alleen je mentor in maar ook het school hoofd hoe erg je hier mee zit, maar ook en dat is 1 ding dat erg zeker is : ga informatie vragen/aangifte doen bij politie van mishandeling hier zouden je ouders al zeker bij moeten helpen gezien hun dochter mishandeld word door deze pesters. Als ik kon had ik je graag geholpen en gesteund. Dikke Digitale Knuffel

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • 1 ding zelfmoord is nooit een goed idee straks heb je maar 1 kans om te leven.

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten