Skip to content
3 reacties
57 weergaves

Wat moet ik doen?

Ik wil gewoon mijn verhaal is kwijt mag dat. Het begon eigenlijk al in het vierde leerjaar nog heel onschuldig ze zeiden van ja dikzak enzo. Maar in het vijfde en zesde was het terug wat beter. En in het eerste middelbaar begon het weer ze waren met topjes van Balpennen naar mij aan het gooien. In het tweede zei iemand ook tegen mij van ja ge kunt beter zelfmoord plegen plegen niemand zal u missen enzo en gy zijt lelijk enzo van die dingen. Nu zit ik in het derde middelbaar en nu zeggen ze van ja gy hebt geen vrienden en gy gedraagt u als iemand van 8 jaar terwijl da ik da ni doen en ja :(

14 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • Dat is wel erg vervelend.
    Je kunt het beste negeren en naar je mentor gaan. of het aan je ouders vertellen. in ieder geval aan een persoon die je vertrouwt.
    is het nog niet gestopt? dan zou ik naar een andere school gaan en een nieuwe start maken.
    zelfmoord plegen heeft geen zin. je komt leuke en minder leuke dingen tegen in je leven. je moet er gwn niks van aan trekken.. alles komt wel goed (:

    Sterkte xo

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Beste meid,
    Zoals het vorige meisje al zei is zelfmoord NOOIT de oplossing, en zeker zullen mensen je missen als je er niet meer bent, ook al zie je dat zelf misschien niet meteen. Als het echt te ver gaat, zoek op school een leraar, hoeft niet persee je mentor te zijn, die je echt vertrouwt, en vertel hem je verhaal. Het kan dan zijn dat je niet meteen wil dat diegene iets gaat ondernemen, en als dat zo is zeg dit erbij! Als je niet naar die leraar ofzo durft te stappen, stuur hem een mailtje. Het vorige meisje zei je harder opstellen, en ik weet dat dit enorm lastig is, maar zoek iemand om je verhaal mee te delen, want misschien denk je nu dat je het alleen kan, maar het voelt stukken beter als er iemand is die je steunt enz. hoe moeilijk het ook is om die stap te nemen! Probeer het! Heel veel sterkte! X

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Heeyy Ik wil even zeggen dat alles goedkomt! Ik weet hoe je je hebt gevoelt tjaa.. een beetje Maar je moet ze gwn terug uitschelden en je wat harder opstellen zodat ze je niet pesten en als ze dat wel doen gwn naar een persoon gaan die je vertrouwt , alles zeggen en dan voel je je opgelucht. Misschien kun je naar een andere school als het niet overgaat maar uiteindelijk gaat het goedkomen. Als het niet goed gaat dan is dat het eind nog niet x Ohwjaa zelfmoord is NIET de oplossing zo laat je de vedriet alleen achter voor je nabestaanden en ik meen het als het gebeurd dan hebben die pestkoppen en net zoveel spijt van meen het . Het komt goed ! Dikke kus L x

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten