Skip to content
39 reacties
7583 weergaves

Gepest voor kleine piemel

Ik zit in een klas met meisjes en jongens. Vanmiddag was de leerkracht ziek en hadden wa een uurtje studie maar er kwam geen leerkracht om toezicht te houden. We besloten om met heel de klas waarheid durven of doen te spelen. Toen het mijn beurt was koos ik voor doen en er zei een meisje tegen me je moet volledig naakt over de gang lopen met je handen op je hoofd. Ik wou eerst niet maar de jongens zeiden doe niet flauw of we gaan je slagen. Dus kleede ik me uit en bedekte mn kleine piemel maar dit mocht dus niet. En al gauw werden mn handen weggetrokken. Toen ze mijn kleine piemel zagen begonnen ze allemaal hysterisch te lachen en foto's te maken. Ik wou me terug aankleden en toen zeiden ze wat gaan we doen? Je moet nog over de gang lopen. Ze hadden mn handen achter mn rug vast gebonden en duuwde me op de gang. ik liep over de gang toen net op die moment de bel ging ik probeerde terug in de klas te geraken maar ze hadden de deur geblokkerd. We zaten net op een van de drukste gangen en er kwamen zeker 200 leerlingen voorbij die ook amaal foto's namen en me uitlachten. Nu noemt ieder een mij MINI omdat mn piemel zo klein is slap is hij 6cm lang maar vooral erg dun 6,5cm omtrek. Ik vrees dat mn piemel niet meer zal groeien is 6cm klein? Stijf is hij zeker 10cm en 9cm dik.

17 jaar
10 jaren geleden

39 Reacties

  • Ik weet 100% zeker dat een paar van die jongens uit je klas net zo’n piemel hebben als jij. En daar is helemaal niks mis mee. Daarnaast zou het hun niks moeten schelen hoe groot jou piemel is. Zolang jij er gelukkig mee bent! En ik hoop dat je misschien toekomstige partner het gewoon accepteerd. Kusjes!!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @topicstarter Toen je naakt op de gang stond als iedereen passeerde; hoelang stond je daar en heb je dan nog je kleren terug gevonden? @de jongens die gepest worden Wat doen ze dan om je te pesten en trokken ze ook je kleren af of verstoppen?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi (ik ben eergisteren net 15 geworden) ik word vaak gepest door meisjes omdat mijn piemel klein is (13 cm) wat kan ik eraan doen??

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • hoi ik ben 11 en heb een kleine pik weet iemand hoe mee pik grooter kan worden. weet iemand waneer voor het eerst gaat douchen op school.
    alvast bedankt

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een piemel van 8cm en ben 18, maar ik schaam me niet me vriendje vind de mijne schattig

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit is nep

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 11 en ik ook een kleine pielmel en balen maar ik ben ook maar 11

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Snap het niet al die verhaaltjes over al die piemels,,,de mijne is best wel groot 11 slap en 23 in erectie...was veel gelukkiger geweest met een kleiner model...

    De meeste dames willen niet met mij vrijen

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi.Alles geleen,en ik wèèt dat m'n plassertje nog moet groeien.Maar ik voel me zò rot, m'n kleine plassetje,met andere jongens douchen, of als bij een vrienndje blijf slapen.ik wordt er soms mee geplaagd,en ik vomd het Vn de zomer vervelend,dat nà het zwemmen m'n plaserrjwe gekrompen is,Ben erg verlegen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Wie kleedt zich nu ook uit? Dan ben je echt dom.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent ook wel dom als je naakt door je school gaat lopen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is een fake verhaal

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Tot mijn 19e was het 6cm nu 2 jaar later, door een groeispurt zegt de huisarts 17,5 cm geduld het komt goed.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mischien is je school/klasgenoten een 'groter' probleem.
    (Sorry voor de woordgrap)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • de jongens die je wouden slaan zijn gwn gays ze wouden lol met je hebben om je pik te kunnen zien

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja toen jullie gingen douchen was hij nog redelijk, maar dat is vrij logisch, want je bent 12 nog flink in de groei bij alles, en je bent denk ik Europees, dan is het logisch dat het dan nog wel klopt.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk altijd dat men piemel klein is maar toen op twee daagse gingen we allemaal samen douchen (alleen jongens) en toen was de mijna nog wel redelijk

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey man, ik vind het naar voor je en vooral flauw, maar ja het is niet zo slim om naakt door de gang te lopen. Daarbij ook voor de anderen als je een kleine pik hebt is er, het klinkt gek, in Azië ook plaats voor je. Er zijn daar veel vrouwen die er niet slecht uitzien en zij geven niks om je piklengte. Dit is als het in Nederland niet lukt, heel veel mensen doen dit.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 15 (hallo, hoe met je je piemel meten) vanaf de schaamstreek dus bovenkant piemel, dan heb je de goeie afmeting. Trouwens de kleinste piemel is 1 cm stijf en dat van een beer van een kerel, dus T.S. die van jou is nog altijd groter.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo, is het normaal als je een kleine piemel hebt maar met heel veel schaamhaar voor een 13 jarige?

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten