Skip to content
1 reacties
47 weergaves

Ik wil niet meer

Ik ben op de basisschool heel erg gepest elke dag geschopt geslagen ik voelde me zo ongelukkig maar toen ging ik van de basisschool af was zo opgelucht maar ja het is nog niks op geschoten ik voel me elke dag vriendloos ze zeggen allemaal dat ze me vriendin zijn maar ze zijn er nooit voor me de jongens uit me klas slaan me welleens zomaar dat snap ik niet. Ze schelden ook veel met kanker men opa heeft kanker en daar gaat het super slecht mee af en toe heb ik egt een kut dag thuis negeren me ouders me ook af en toe ze luisteren nooit na mij. Elke avond lig ik huilend in men bed ik wil zelf ook zelfmoord plegen dan is iedereen van me af soms denk ik niemand houd van me maar ik ben Fan van jullie toen ik het liedje hoorden moes ik egt huilen maar mainiacs zijn allemaal me zusjes van hun en van jullie krijg ik kracht! Maar af en toe denk ik was ik er maar niet...

13 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • Hoi vindt het onroerend verhaal wat je geschreven heb. De manier hoe mensen makkelijk met ziektes gooien is niet eerlijk naar jou toe. Hoop zo voor je dat er een tijd mag aanbreken dat je mag ervaren dat er mensen zijn in jou omgeving die jou waarderen en van je houden. Als je ooit via deze site een keer wilt praten, kan dat altijd alleen als je het zelf wilt en er goed bij voelt.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten