Skip to content
4 reacties
43 weergaves

hulp voor Mainiacs

Heey iedereen, Ik wil dit even kwijt. Ik ben toen ik klein was gepest {nu nog steeds} Ik zat niet lekker in mn vel, veel ruzie's, het ging uit met mn vriendje enz. Ik heb vaak gedacht aan zelfmoord en heb al verschillende pogingen gehad, maar ik ben nog steeds hier en dat heb ik te danken aan 4 jongens. Daan, Owen, Rein en Nils. Ik heb met 2 van hun via social media contact gehad, hun hebben mij door en door gesteund. Ik ben ze hier ontzettend dankbaar voor en wil iets terug doen. Ik weet dat er heel veel mainiacs zijn die dezelfde gedachtes hebben als ik heb gehad, en wil ze hiermee helpen en laten zien dat het geen oplossing is. Meestal worden mensen gepest omdat ze anders zijn. Maar dan zou iedereen gepest moeten worden weetje. Want wanneer is iemand normaal? Nooit toch. Iedereen is anders. Dus word je gepest of zit je niet lekker in je vel, willen jullie dan alsjeblieft hierop reageren zodat ik jullie kan helpen? Of wil je geen hulp, maar wil je gewoon je verhaal kwijt dan kan je hier ook op reageren. Kusjess mij ?

15 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik word al sins mijn 11 gepest omdat ik een mainiac ben . Ik heb al sins mijn 12 ZM pogingen en niemand gaat mij missen in de klas word ik dood gewenst ze zegen bijvoorbeeld ; ga naar je opa ( mijn opa's zijn dood ) . Ga op de weg liggen en kom er niet meer af . En een keer heeft iemand me thuis opgezocht terwijl ik alleen was hij pakte een mes en maakte een snee in mijn arm ik heb ales bij elkaar geschreeuwd van de pijn . WAAROM DOEN ZE ZOIETS . Toen ik dit las dacht ik echt van ik heb familie , familie die van elkaar houd we kennen elkaar dan niet persoonlijk maar toch zijn we allemaal familie . Dat is toch zo of niet ./?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben ook gepest om mijn uiterlijk en omdat ik niet normaal was nu nog steeds maar wat minder ik ben daar onzeker door geworden en heb ook al eens gedacht aan zelfmoord ben ben zelf tot de conclusie gekomen dat het niets oplevert maar nu heb ik goede vrienden dus voor iedereen pleeg GEEN zelfmoord het komt altijd weer goed XXX een onzeker meisje

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Awh alles komt goood x

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Heyy, ik word ook al een tijdje echt heel er buiten gesloten en heb de hele tijd ruzie met mn vriendinnen. Ook zijn er meiden bij mij op school die me de heletijd bijv duwen of slaan enz.... En al mn vrvrienden zeuren dat il me niet aan moet stellen en gwn naar school moet enz..

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten