Skip to content
12 reacties
848 weergaves

gepest door mijn naam

Ik word soms gepest door mijn naam. ik vind het erg triets en stom als mensen gaan schelden ik wil hier mee zeggd stop gw met pest want het doet mensen pijn x

13 jaar
10 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik werd eerst ook om mijn naam en achternaam gepest ik weet niet waarom de pesters het zouden doen maar ben nu al 1 jaar niet meer gepest maar mijn tip is negeer het en doe net alsof er niks aan de hand is!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • hey ik oook zo irritant gewoon zeggen ik neger je net maar ik reageer niet want zo heet ik niet

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik word ook gepest met mijn naam.
    Vandaag in de klas sprak meneer mijn naam fout uit, waardoor heel de klas begon te lachen.
    Das al de 2de keer dat hij mijn naam fout uitspreekt.
    Elk jaar gebeurt dat opnieuw.
    De meeste van mijn klas kunnen mij ni uitstaan.
    Altijd als ik praat of begint te lachen dan zitten ze altijd te zeggen dat ik moet zwijgen.
    Maar al de rest mag wel praten en lachen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik werd ook gepest met mijn naam maar er zaten mensen in mijn klas met nog raardere namen. Ik heb de pesters genegeerd zodat ze het minder leuk begonnen te vinden. Nu wordt ik niet meer gepest en wilde de pesters vrienden zijn. Ze zijn het natuurlijk niet.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • stop met pesten helemaal mee eens en stom dat je gepest wordt en dat wordt ik soms ook alleen maar om dat ik een kut achternaam heb zeggen ze maar dat is niet zo no heel veel suc6

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • ze kunnen jou er nooit op aanspreken, want jij hebt je eigen naam ook niet gekozen!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Heel veel pesters doen het omdat ze zelf gepest zijn of omdat ze het thuis moeilijk hebben bijv. Iemand die gehandicapt is. Verder kan k niks zeggen heb t zelfde probleem. Succes !!!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • hej meis , ik vind je uitspraak echt heel dapper ! Ik weet niet wat je naam is en dat is ook niet belangerijk , jouw naam is hoe dan ook mooi want je naam is echt iets van jou alleen ' laat ze toch lekker praten ! Die mensen die dat zeggen , die hebben meestal zelf ook onzekerheden over zichzelf , kom voor jezelf op ! veel succes 👍

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik wordt regelmatig gepest. Mensen verspreiden zo'n roddels en leugens over me, kortom dingen die helemaal niet waar zijn. Ik vindt het dat nog erger dat andere mensen gewoon geloven wat ze horen en veel mensen beoordelen me op de leugens die verspreid worden. Enkele jaren geleden werd het me zoveel dat ik een zelfmoordpoging deed. Gewoon omdat ik alles ZO ZAT was. Nu, als mensen leugens over me verspreiden probeer ik er me niets meer van aan te trekken. Wanneer ze over jou roddelen of zich bezig houden met jou situaties/naam wilt dat gewoon zeggen dat jou leven veel interessanter is als dat van hen. Laat je niet op je kop zitten want hoe meer angst en verdriet je hen laat zien, hoe meer ze voortdoen. Pesten zijn zo'n kleine kinderstreken die mensen doen om 'stoer' te lijken en omdat ze thuis te weinig aandacht krijgen! Dus pesters zijn niet stoer, ze zijn gewoon zwak. Lach er even goed mee als ze met jou lachen. Na een tijdje is het gewoon vermakelijk als mensen je proberen kwetsen maar het je geen reet meer kan schelen. Geloof me, ik spreek uit ervaring! :)
    Kusjes schatjes!

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • hee, ik heb het zelfde probleem.
    ik word echt super vaak gepest door mijn naam en ik ben zo vaak gepest dat ik heel erg onzeker ben geworden ik heb zelfs aan de dood gedacht... dus moet je nagaan dat het gepest heel wat met me heeft gedaan...
    maar nu gaat het stukken beter want ik ben aan het denken gegaan en ik ben op t idee gekomen om ze gewoon te negeren en door te lopen en als ze bij je staan gewoon weg lopen

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik word ook gepest om me naam, ze rijmen dan met vieze dingen enz
    zo er irritant maar als k naar me mentor ga vinden ze me een snizter

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Heel mooi gezegd , ik ben het helemaal met je eens!x

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten