Skip to content
1 reacties
57 weergaves

nieuw meisje

ik zit met een probleem en ik hoop heel erg dat iemand me kan helpen. er is een nieuw meisje op m´n school. ze zit bij me in de klas. ( 4mavo) in het begin ging ik een beetje met haar om ik vond haar aardig en dacht dat wij vriendinnen zouden worden. maar toen is ze veranderd. ze werd ontzettend capsonus. nou dat is niet mijn probleem want dat kan me niet zo veel boeien. dan maar geen vriendinnen. maar ze maakt rot opmerkingen naar mensen. naar mij, maar ook naar anderen. ze is al geschorst geweest op haar vorige school voor vechten dus ja. ik denk dat daarom niemand iets durft te doen.. of omdat ze zich zo ontzettend capsonus gedraagt. ze is populair, zet mensen voor schut en is erg vervelend. vandaag zat ze me met een paar mensen uit te lachen. op een moment trok ze mn shirt omlaag! die trut. het was heel snel maar ik moest me in houden haar niet verrot te schelden. ik bem iemand die altijd zegt wat ie vind. bij iedereen kan ik zeggen dat ik iets niet leuk vind. maar zij neemt mij toch niet serieus. ze begint me aardig te irriteren. we gaan binnenkort op schoolreis en ze bederft de sfeer ontzettend. wat kan ik het beste doen? ik vind haar echt te ver gaan. ik ben niet agressief. maar HAAAR zou ik echt willen slaan af en toe! heeft iemand please tips voor me? of hoe ik me anders kan op stellen? zoiets als : act like you don't give a shit! of moet ik er iets van zeggen? x meisje dat zich irriteert.

15 jaar
12 jaren geleden

1 Reacties

  • Laat het je niet raken

     Hey,   Nare opmerkingen moet je van je af laten glijden. Mesen voelen het aan als je het je aantrekt, je verraad veel met je blik. Met jezelf moet je dus afspreken dat het je niks kunt schelen hoe zij jou ziet. Ze is het niet waard om haar mening belangrijk te vinden. Dit is een houding die je je moet aanmeten bij mesen die er op uit zijn je te kwetsen, dus niet bij iedereen. Naar andere klasgenoten kun je gewoon open en vriendelijk zijn.   Pesters proberen je te raken, als dit niet lukt gaan ze een ander testen.   Fysieke aanraking is anders, kijk iemand indringend aan en straal uit dat ze dit niet nog een keer moet flikken. Is de aanraking ligt dan geld hetzelfde als bij de opmerkingen, kijk iemand aan alsof ze niet bestaat, kijk door haar heen.   Let op, ga je terugslaan dan ben jij ineens de dader en dan zorgen ze wel dat iedereen dat weet.   Dan houd het wel op, kan even duren, maar hou het vol.   Veel sterkte!  

    22 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten