Skip to content
2 reacties
389 weergaves

Vind ik een ander leuk?

Ik heb een vriend, we hebben zo onze issues en op papier passen we niet bij elkaar, maar we zijn al meer dan een jaar samen en ik hou heel veel van hem. De laatste tijd heb ik echter een beetje behoefte aan vrijheid, ik denk er vaak aan om met andere jongens te dansen op feestjes of heel soms zelfs een jongen te zoenen. Er is een vriend van mij waar ik wel wat spanning mee heb, ik zou denk ik niet zeggen dat ik hem leuk leuk vind maar ik ben zeker wel aangetrokken tot hem. Ik ben al vanaf toen ik net 15 was met mijn vriend, ik hou van hem maar zo'n spanning heb ik met hem allang niet meer. Soms heb ik daar wel behoefte aan. Ik wil mijn vriend niet kwijt maar ik wil me ook niet meer zo beperkt voelen in wat ik doe met anderen. Heeft iemand advies?

16 jaar
2 maanden geleden

2 Reacties

  • Zeker, als je twijfelt en de gevoelens zijn er niet meer wees dan gewoon eerlijk naar hem toe en zet er een punt achter. Je bent nog heel jong en je hoeft echt niet bij hem te blijven alleen omdat jullie al een jaar samen zijn. Luister gewoon naar je gevoel, uiteindelijk ben jij degene die diep van binnen weet of je bij hem wil blijven of niet.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Je kan dit beter tegen je vriend zeggen want eigenlijk wil je vreemdgaan op hem en hou je niet genoeg van hem. Dat je opzoek wil naar spanning en iemand anders wil zoenen geeft eigenlijk aan dat je niet genoeg van hem houdt en dat kan je beter gewoon duidelijk maken dan vreemdgaan met opzet of omdat je dronken bent en die vriend ineens zoent bijvoorbeeld. Dan komt hij er op een andere manier of later pas achter en dat doet meer pijn dan nu gewoon eerlijk zijn. Vertel hem dat je niet meer hetzelfde voelt als vroeger en meer spanning zoekt, misschien kunnen jullie samen kijken hoe je het weer spannender maakt.

    18 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten