Skip to content
8 reacties
738 weergaves

Spijt dat ik niks heb gezegd tegen haar

Zoals je in de titel al kan lezen heb ik enorme spijt dat ik naar een vriendin van mij niet kenbaar heb gemaakt dat ik haar leuk vind.

Ondertussen 2 maanden geleden heb ik haar voor het laatst gezien omdat ik iets heel anders ben gaan doen in m’n leven, maar ik merk wel dat ik het mezelf gewoon niet vergeef dat ik haar nooit verteld heb dat ik gevoelens voor haar heb (gehad).


Ik merkte aan de manier waarop zij met mij praatte en omging dat zij ook echt wel iets voelde voor mij, maar aangezien ik door studie uit m’n woonplaats weg ben gegaan net op het moment dat wij twee elkaar leuk begonnen te vinden heeft niet meegespeeld.

Ik heb, nadat ik doordeweeks dus in een andere stad zit, een kans vergooid gezien ik wel haar snap heb maar het letterlijk nooit gedurfd hebt ooit iets naar haar te sturen.

Ik ben nog steeds zoekende naar hoe ik dit goed kan plaatsen gezien ik toch wel zo’n vriendschap mis. Ik heb hier wel nieuwe vrienden gemaakt etc etc maar telkens als ik terugdenk aan de situatie van toen, en hoe fijn dat wel niet was, zit ik nogsteeds met een gevoel van spijt.

Is het een idee om weer contact te zoeken met haar? Of is het verstandig om het gewoon helemaal te laten rusten en te focussen op het nieuwe wat ik tegemoet ga?


Ik ben ook gewoon zo ontzettend dom geweest om niet eens fatsoenlijk afscheid te nemen of iets dergelijks. Ik ken haar van werk en op mijn laatste werkdag hadden we wel een afscheids ding, maar zij was toen niet aan het werk. Daar zit ik ook enorm mee. Ze wist wel dat ik weg ging maar dat besefte we nog niet helemaal op de werkdag dat ik het laatste met haar had gewerkt.


Laat even weten wat jullie denken over mijn situatie, ookal is het een kort antwoord, het wordt enorm gewaardeerd!

18 jaar
3 maanden geleden

8 Reacties

  • (Ben niet de TS) maar idd een bericht sturen, hoe later hoe slechter, ten minste, dan dringt die stress alleen maar verder doir en doe je het uiteindelijk nooit en krijg je waarschijnlijk spijt krijgt van dat.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik snap dat je zo denkt alleen zo'n big deal is het ook weer niet toch? Je stuurt een leuk berichtje en kijkt gewoon hoe ze reageert. Thats it.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Stuur gewoon...he hoe is het? Ik zag ( verzin maar iets wat je aan haar herinnert) en ik moest ineens aan je denken.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ts hier, ik heb nog geen contact gezocht omdat ik daar nog niet helemaal het goede moment voor heb gevonden. Ik merk dat ik het lastig vind om zomaar uit het niets weer dat contact aan te gaan.

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Heb je al contact gezocht? En wat was haar reactie? Ben benieuwd!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik zou inderdaad gewoon contact zoeken. Als juliie vrienden waren zal zij het sowieso leuk vinden iets van je te horen.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik snap je gevoel man, zo te horen voel je nog steeds wel wat voor haar. Wat ik zou doen is gewoon op een luchtige manier weer contact met haar proberen te zoeken, stuur even een leuk berichtje en kijk of het lukt om een gesprekje met haar aan te knopen. Je zal dan vanzelf wel merken of ze leuk/enthousiast op je berichtje reageert. Indien dit het geval is kun je haar op een goed moment eens vragen of ze zin heeft om wat te doen samen. Ik herken je gevoel zeker, ik heb ook gevoelens voor een vrouwelijke collega waar ik een fantastische klik mee heb. Het probleem is alleen dat ik er nog steeds werk en zij ook, ik wil het super graag kenbaar maken alleen als het niet wederzijds is is onze werkrelatie naar de klote, en dat wil ik ook weer niet, lastig dus. Tuurlijk is mijn verhaal iets anders maar ik snap zeker hoe je je voelt, ik kan het mezelf ook niet vergeven als ik dit nooit kenbaar maak. Benader haar gewoon en kijk hoe ze reageert!

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Jullie hadden op het werk een vriendschappelijke relatie met elkaar en nu besef je dat het voor jou meer was dan vriendschap. Wat weet je van haar? Heeft zij misschien al een vriend? Hoe was haar houding naar jou? Had jij het gevoel dat jij wat specialer voor haar was dan die andere collega's?

    Jij hebt twee maanden niets van je laten horen. Zij heeft blijkbaar ook niet de behoefte gehad contact met jou te zoeken. Misschien vond ze het niet gepast. Ze zal jou vast nog wel herinneren en misschien vindt ze het wel leuk om nog eens wat van je te horen.
    Kun je haar een berichtje sturen? Misschien kun je dan eens een bericht sturen waarin je vertelt hoe het nu met je gaat en haar zegt dat je nog vaak aan haar denkt. Als zij daar op reageert dan kan je haar uitnodigen om elkaar eens te ontmoeten om bij te praten.
    Uit haar reactie (of het ontbreken daar van) kan je wel een idee krijgen hoe zij over jou denkt.

    Voor je studie ben je verhuisd, maar ik neem aan dat je bij je ouders woonde en dat je daar nog regelmatig komt. Dan zou je haar dus gemakkelijk nog eens kunnen ontmoeten.
    Het kan zijn dat zij jou gewoon een aardige jongen vond waar ze leuk mee om kon gaan. Het kan zijn dat zij het ook jammer vindt dat zij jou niet meer ziet en nog wel eens aan je denkt. Zo moeilijk lijkt het mij toch niet om haar eens dat berichtje te sturen en af te wachten wat er dan gebeurt. Zoals je weet, je hebt meestal meer spijt van dingen die je niet gedaan hebt dan van dingen die je wel gedaan hebt.

    Beetje flink zijn en wat proberen. Succes!

    23 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten