Skip to content
6 reacties
485 weergaves

Vrienden accepteren hem niet

Ik ben nu al heel lang verlieft op een jongen en heb dit ook al lang aan m’n vriendinnen verteld maar ze vinden hem heel stom en praten achter mijn rug om over hoe ik nou in hemels naam een crush op hem kan hebben dus heb ik gezegd dat ik hem niet meer leuk vind terwijl dat natuurlijk niet zo is ze mogen hem niet omdat hij altijd flauwe grapjes maakt (ik vindt ze wel grappig) ik durf nu ook niet meer te zeggen dat ik hem toch nog wel leuk vindt heeft iemand advies

15 jaar
3 maanden geleden

6 Reacties

  • Dag TS, Die jongen doet jou iets, jij voelt liefde voor hem. Jouw vriendinnen vinden hem niets en dan zeg jij maar dat je niet verliefd op hem bent.

    In de eerste plaats is dat nogal slap van jou. Voor je liefde moet je staan. Stel dat een buurvrouw of zo tegen je moeder zegt dat ze jou maar niets vindt en je moeder zegt dan dat zij dat ook vindt. Kan jij je dat voorstellen? liefde is onvoorwaardelijk en daar schaam jij je nooit voor. Jij houdt van die jongen, klaar!
    Tegenover die jongen is het ook niet echt aardig. Het is een soort verraad van jou naar hem. Hij houdt ook van jou. Stel dat hij hoort dat jij zegt dat je niets om hem geeft. Dat zal hem veel pijn doen!

    Misschien is die jongen inderdaad soms een beetje oubollig, saai misschien, maar wat geeft dat? Als het een lieve jongen is en een trouwe vriend, wat wil je dan meer? Wees loyaal aan je vriend en zeg tegen je vriendinnen dat ze de pot op kunnen. Jij houdt van hem en hij is van jou!

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Die vriendinnen hebben vast een achterliggende reden hiervoor. Vast jaloezie. Niks van aantrekken. Als jij hem leuk vindt dan moet je er gewoon voor gaan!!! Echte vriendinnen zouden blij voor je zijn.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Wees blij, dan heb je hem voor jou alleen, geen concurrentie. Dus laat ze praten. Daaraan herken je trouwens wie je vrienden zijn en wie de schijnheiligaards zijn, ook nuttig om weten.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Doe alsjeblieft wat goed voelt voor jou, als jij verliefd op hem bent is het toch goed? Wat kan het jou schelen wat andere ervan vinden? Ik heb natuurlijk iets meer levenservaring en het enige wat ik kan zeggen is dat het niet uitmaakt wat andere ervan vinden, het gaat erom wat jij ervan vind. Laat je alsjeblieft niet tegenhouden door andere hun mening. Alsjeblieft.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Echte vriendinnen zouden blij zijn voor je

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Gewoon doen meiden onderling zijn soms Gewoon stom

    19 jaar
    3 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten