Skip to content
4 reacties
879 weergaves

Verliefd op collega

Ik ben dus verliefd op een collega, ze is echt super lief en heel erg puur, ze is gewoon anders dan veel vrouwen ofzo. Ik maak hier en daar wel een praatje met haar, maar dan gaat het voornamelijk over werk. Ik glimlach soms wel naar haar en dan glimlacht ze ook terug. Ik weet niet zo goed wat ik ermee aan moet. Aan de ene kant lijkt het me super ongemakkelijk om er echt werk van te maken, want als ze me afwijst moet je nog wel samen blijven werken (ze is toezichthouder binnen ons bedrijf.) Aan de andere kant wil ik ook gewoon graag bij haar zijn. Btw is ze ook al iets van 10 jaar ouder als mij. Zijn er mensen met soortgelijke ervaringen/tips?

22 jaar
4 maanden geleden

4 Reacties

  • @m18, ts hier. Super bedankt dat je even de moeite hebt genomen om te reageren!! Waardeer ik.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • heeyy @ts
    wat goed dat je daar al zeker van bent!
    een eerste tip: oogcontact maken!!!! heeell belangrijk!
    een tweede tip: eventjes yolo denken, vraag eens of ze na het werk iets wilt gaan drinken samen. wat is het ergste dat kan gebeuren, dat ze nee zegt? als het dat maar is.
    zo kan je haar beter leren kennen, en kom je te weten of de gevoelens wederzijds zijn.
    heel veel succes xx

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Heyy @m18, ts hier. Bedankt voor je reactie!! Ze is gewoon hetero en single, wat voor hints zou ik kunnen geven aan haar? De kans is groot dat ze mij ook wel leuk vind alleen ze is heel erg verlegen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • Heyyy
    misschien moet je beginnen met te proberen achterhalen wat de relatiestatus van de dame in kwestie is, misschien heeft ze al een vriend of is ze lesbisch. Dan ben jij wel heel overbodig in dit verhaal natuurlijk.
    Als je weet dat dat goed zit, kan je misschien subtiele hints gooien, waaruit ze kan afleiden dat jij het wel ziet zitten ;) Als er geen reactie op komt, dan denk ik dat je genoeg weet…

    Heel veel succes!! Laat iets weten xx

    18 jaar
    2 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten