Skip to content
4 reacties
934 weergaves

Ouders wild na switch nudisme

Hi forumpjes, ik las een beetje rond maar zag mijn situatie nog niet hier. M'n ouders gaan al lang naar allemaal sauna's en naaktstranden maar echt helemaal nudistisch waren we thuis niet. Ze hadden gewoon sommige weekenden dat ze ergens buiten bloot gingen. Soms ging ik ook mee, maar meestal gingen ze dan alleen.

Sinds een maandje wilde ze het thuis ook helemaal naakt proberen. Het viel me uiteindelijk wel mee, en is ergens wel fijn (met warm weer vooral). Alleen m'n ouders zijn echt veel wilder geworden sinds we naakt gaan. Alsof ze bepaalde dingen nu helemaal niet meer willen verbergen voor me.

Ze zijn echt tering luid met seks. Ik ga ervanuit dat ze het hiervoor ook wel deden, maar ik merkte er niks van. Nu is het vanuit mijn kamer alsof ik naast hun bed sta. Ik krijg genoeg details om precies te weten in welk standje ze het doen (of gaan doen), welke speeltjes meedoen (dat ze die hadden) en waar pa het allemaal achterlaat (in gezicht is blijkbaar de favoriet).

Als dit maar een paar keer per week is kan ik wel even uit huis gaan, maar het is echt vaak. Soms drie keer op een dag. En het blijft niet op hun kamer. Vanochtend liep ik boven naar de douche en kon duidelijk horen dat ze beneden ergens bezig waren. Ik moest dus wachten tot ze klaar waren voor ik kon gaan ontbijten.

Ook zijn ze echt flirterig met elkaar. Fijn voor ze, echt, alleen ik zie soms pa met z'n volle erectie tegen ma aan zitten strelen enzo. Dat doen ze dan een half uurtje voor ze naar boven gaan. Alsof ze hun voorspel gewoon lekker op de bank doen.

Zijn er andere hier die ook zoiets meemaken? Zo ja, hoe ga je er dan mee om? Heb je er weleens wat over gezegd?

17 jaar
5 dagen geleden

4 Reacties

  • Haha, dit is wel grappig. Bij ons thuis zijn we heel ons leven nudisten, en deels herken ik dit wel. Het is zonder kleding gewoon heel zichtbaar als je vader zin heeft in je moeder. Alleen dat ze het zoveel doen zal misschien nu even zo zijn omdat het allemaal nieuw is voor ze. Ik kan me niet voorstellen dat ze dit maanden lang vol zullen houden. Ze zijn nu eenmaal geen, zoals F17 ze beschreef, hitsige tieners. Ik zou zeggen geef het wat tijd, en na een tijdje zal het wel meevallen. Hoe het nu bij ons gaat is dat mijn ouders doordeweeks meestal na het eten even naar boven gaan om te vrijen. Heel stil zijn ze ook niet, maar beneden hoor je er niet veel van. En daarna is het gewoon stil als iedereen slaapt. In het weekend wordt ik weleens wakker van hun ochtendspel, maar dan sta ik gewoon op en ga ik maar douchen. Veel last hebben wij er hier niet zo van. Ik kan me goed voorstellen dat het bij jullie ook zo uiteindelijk zal gaan.

    19 jaar
    13 uren geleden
  • Ik wil er ook wel wat van zeggen, maar aan de andere kant merk ik dat ze gewoon veel blijer zijn (ik snap ook wel goed waarom, zucht). Dus dat wil ik niet 'in de weg' zitten. Maar als het maar ietsjes meer prive kan zou al fijn zijn. - TS

    Ene pa is blijkbaar niet de gene met de dildo in de kont. Heb ik ergens vanuit de wandelgangen gehoord lol.

    17 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik moest hier best wel een beetje om lachen. Ze lijken wel 2 hitsige pubers. Fijn voor hen maar zeker vervelend voor jou. Zeg hen dat ze zich moeten gedragen; wat zoudn zij ervan vinden als jij de hele tijd liep te flikflooien met een vriendje/vriendinnetje waar zij bij waren. Als je samen in één huis woont, moet je rekening houden met elkaar. En aan je dochter laten horen dat je klaarkomt in het gezicht van je vrouw terwijl je een dildo in je kont hebt, is echt gene rekening houden met elkaar.

    17 jaar
    4 dagen geleden
  • Wij zijn thuis ook nudist/naturist maar dat doen m’n ouders niet althans niet waar wij bij zijn. M’n ouders zijn eigenlijk alleen thuis naakt in de zomervakantie en als we naar een wellness gaan ofzo. M’n broertje en ik zijn thuis het meest naakt en ook wij hebben wel eens een stijve maar we gaan ons ook niet aftrekken waar andere bij zijn

    12 jaar
    5 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten