Geen raad meer thuis
Geen raad meer thuis In maart, heeft mijn vader op een seksuele manier toenardering gezocht. Door dingen voor te stellen ; (Hij mij graag eens naakt zou zien-Dat ik altijd eens zou mogen gaan voelen bij hem-Hij al eens bijna mijn borsten had gezien,..) Ernaast ook negatieve dingen over de relatie met mijn moeder... Dingen die echt shockerend waren voor haar. Dan heb ik die bezorgdheid gedeelt met mijn psycholoog, die heeft dan alles aan mijn moeder moeten vertellen. In het begin was ze er van slag van, elke avond wou ze opnieuw de waarheid achterhalen. Elke avond was er ruzie met mijn ouders... Op een avond was het zodanig uit de hand aan het lopen, dat ik mijn moeder betrapt had toen ze een overdossis aan het nemen was. Mijn vader kwam er toen bij. Had mij toen een bedreiging gegeven 'Hij mij eens daags zou neersteken'. Toen had ik naast de ambulance, ook nog de politie gebeld. Sinds april ben ik opgenomen, in een psychiatrisch ziekenhuis. Voor mijn psychische problemen, de thuisproblemen. Het ! ergste vind ik, dat mijn moeder afstandelijk deed. Mij verwijten gooide, mij verschillende keren afwees als ik erover wou spreken. Vooral dat laatste zit mij elke dag dwars, ik kan er soms nachten niet door slapen. Het lukt mij niet om te verwerken, dat mijn moeder mij vader gesteund heeft afstandelijk deed ten opzichte van mij. Ook met dat ik al verlatingsangsten heb. Niet weet hoe ik naar huis ga kunnen gaan. Als ik, na 5 maanden zelf initiatief moest nemen om er eens over te praten. Wat denken jullie
1 Reacties
-
Lief meisje! Ik vindt jouw verhaal nogal zorgzaam. Vaders horen niet hun dochters zedelijk te betasten, ik ken jouw leef omgeving niet! Zijn je ouders opgeleid en hebben ze een baan? Of spreekt men over aso gedrag? Wat heb je verder gedaan, heb je hulp verder gezocht, kom je in aanmerking tot overplaatsing naar een andere gezien? Jij bent 14 jaar en jij verdient zo als alle andere kinderen een prettig woon sfeer . Ik bedoel een gezond woon omgeving. Wat doet een psihiatrische ziekenhuis voor je, krijg je daar ook educatie? Ik weet niet of ik je verhaal echt moet geloven en als dat zo is dan kun je naar kinderbescherming gaan stappen en van uit daar verder je draai gaan vinden. Veel geluk meid.
19 jaar8 jaren geleden
Plaats een reactie
-
Alles is bespreekbaar bij Alles oké.
Wil je even praten met iemand, het maakt niet uit waarover. Studie, vriendschap, liefde, geloof of je situatie thuis. Bel of chat met Alles oké.
Ga naar allesoke.nl over Alles is bespreekbaar bij Alles oké. -
Weet jij de weg naar hulp?
Naar wie ga jij als je in de problemen raakt of het even niet zo lekker loopt? Vind de hulp die bij je past.
Ga naar jongerenhulponline.nl over Weet jij de weg naar hulp? -
KOPP-KOV-groep - voor jongeren tot 16 jaar
Heeft jouw vader of moeder een psychisch probleem of verslaving? Dan kan jij daar veel last van hebben. Bij de KOPP-KOV-groep kun je vragen stellen en praten over thuis.
Ga naar cjghm.nl over KOPP-KOV-groep - voor jongeren tot 16 jaar -
Als je ouders gaan scheiden is dat een moeilijke tijd.
Weet in ieder geval dat het niet jouw schuld is dat je ouders uit elkaar zijn. En het is ook niet jouw taak om je ouders weer gelukkig te maken. Bekijk de website van het NJi.
Ga naar nji.nl over Als je ouders gaan scheiden is dat een moeilijke tijd. -
KOPP-KOV-jongvolwassenengroep - 16 tot 23 jaar
Mijn vader of moeder heeft psychische problemen of een verslaving. Hoe ga ik hiermee om?
Ga naar cjghm.nl over KOPP-KOV-jongvolwassenengroep - 16 tot 23 jaar -
Sta jij in JeugdMatch?
JeugdMatch helpt professionals die bij jou betrokken zijn om samen te werken. Zij vertellen het als je erin komt. Meer weten?
Ga naar jouwggd.nl over Sta jij in JeugdMatch? -
Chat Veilig Thuis
Heb jij te maken met huiselijk geweld? Je kunt nu ook chatten met Veilig Thuis. Ga hiervoor naar de website.
Ga naar veiligthuishollandsmidden.nl over Chat Veilig Thuis
Anoniem en gratis hulp of advies?
Jongerenwebsite JouwGGD.nl
Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.
Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nlBekijk ook
Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?
Ben jij digitaal in balans?
Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest
Vriendschap
Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!