Skip to content

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 960 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 5006 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350
7 reacties
1380 weergaves

Gaat dat?

Hoi

Ik heb sinds enkele maanden een vriendin. En na een tijdje masturberen samen willen we over gaan naar seks.
Nu heeft mijn vriendin een beetje bang om zwanger te geraken. Ze pakt de pil en we zijn ook sowieso van plan om met condoom te doen. Maar een vriendin van haar is al zwanger geraakt terwijl ze de pil neemt, maar het condoom van haar vriend was gescheurd. Nu wilt mijn vriendin dus dat ik een condoom aandoe en dat zij een vrouwencondoom in doet. Maar werkt dit wel? Kunnen we zo normaal seks hebben?

17 jaar
1 maand geleden

7 Reacties

  • Nee je moet nooit 2 condooms gebruik de kans op wrijving is dan erg groot en kans op scheuren is dan juist veel groter. Mijn advies is gewoon om naast de pil gewoon condooms te gebruiken en glijmiddel bij de hand te hebben want als je vriendin niet nat genoeg wordt kan het pijn doen en is de kans op schuren van het condoom het groter

    22 jaar
    28 dagen geleden
  • Nee niet tegelijk!!!! Dan gaan ze stuk

    Belangrijkste is dat Condoom goed past en partner nat genoeg is

    19 jaar
    30 dagen geleden
  • @J16: De morning after-pil is geen normale anti-conceptie. Deze is alleen in uiterste nood om problemen te voorkomen.

    @TS: een normaal condoom én een vrouwencondoom is echt too much. De kans dat deze elkaar beschadigen is duidelijk aanwezig. Ik zou gaan voor een ‘extra safe’-condoom, om haar gerust te stellen. Dit is een condoom die wat dikker is, wat de kans op scheuren kleiner maakt. Verder is het belangrijk om de rand van de condoom aan beide kanten goed te ondersteunen (niet knijpen!), voordat je terugtrekt. Een condoom scheurt immers meestal niet tijdens de daad, maar bij het terugtrekken van je penis.

    22 jaar
    30 dagen geleden
  • Wat ik weet is dat twee mannencondooms onveiliger is omdat er meer wrijving is en dus meer kans op scheuren, of dat ook geld bij een mannen en vrouwencondoom weet ik niet maar denk t eigenlijk wel. Ik zou voorstellen om het met een van de twee te doen en extra veel glijmiddel zodat een scheur zeer onwaarschijnlijk is. De pil is trouwens ook heel betrouwbaar dus denk dat die vriendin miss iets fout deed. Maar jullie zijn wel veilig en als het condoom scheurt kan de morningafterpil altijd nog genomen worden

    16 jaar
    30 dagen geleden
  • Nee, dat is niet goed.
    Dit gaat schuren en dan gaan ze beide stuk.

    16 jaar
    30 dagen geleden
  • Dag TS, zowel de pil + condoom + vrouwencondoom is een beetje overkill. Daarnaast, de kans is groot dat de condooms tegen elkaar schuren en elkaar uit positie halen.
    Pil + condoom hoort in principe genoeg te zijn, de kans dat een condoom scheurt bij normaal gebruik is heel klein en dan heb je nog een pil als achtervang.

    22 jaar
    30 dagen geleden
  • Ik denk dat je geen gevoel meer over hebt met 2 lagen condooms tussen haar en jou. Je kan zwanger raken door een gescheurd condoom, een vergeten pil, en keer overgeven, diarree etc.

    Als ze de kans wil verkleinen zonder dat jullie ook zwaar op genot inleveren, dan zou ik zeggen pak een andere vorm van anticonceptie.

    22 jaar
    30 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Bekijk ook

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten