Skip to content

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 926 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 589 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350
1 reacties
1068 weergaves

ik word heel geil van naakt voor cam zitten of in openbaar, is dat raar?

hi,
Ik merk dat ik heel erg geil word van naakt voor de cam zitten, op omegle bijv, en mijn pik aan vrouwen/meiden te laten zien, en soms ook voor ze klaar te komen als ze dat willen. Ook vind ik het een heel erg geil idee om naakt in het openbaar te zijn waar meiden mijn pik kunnen zien, en me misschien ook kunnen zien aftrekken. Hebben jullie dat ook, of is dit heel raar? En wat vinden meiden hiervan?

19 jaar
3 jaren geleden

1 Reacties

  • Ik heb bijna nooit meisjes of vrouwen gezien op Omegle. Slechts één keer en er een leuke babbel meegehad over korfball. Niks seksueels.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Bekijk ook

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten