Skip to content
1 reacties
137 weergaves

Lengte

Ik ben een jongen van 13,5 jaar ik heb een klas overgeslagen en zit nu dus in het 3e. Maar ik ben 1,80 m en de grootste van mijn klas, terwijl alle anderen nog eens een jaar ouder zijn. Ik ben ook nog eens sterker dan de rest en sommigen vinden dit raar. Ik weet niet wat andere mensen hier eerlijk van vinden want ik begin mijzelf er raar door te bekijken.

13 jaar
5 jaren geleden

1 Reacties

  • Ik denk dat je gewoon wat verder bent in de lichamelijke ontwikkeling dan de gemiddelde jongen van je leeftijd. Dat is niet erg: de anderen in je klas zullen vanzelf ook meer gaan groeien. Iedereen ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo.

    Ik was zelf ook een jaar jonger, maar ook een hele tijd langer dan veel andere meiden in mijn klas. Uiteindelijk trok dat verschil vanzelf recht.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Bekijk ook

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten