Skip to content

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 1669 bytes written, possibly out of free disk space in /home/hoezitdat/public_html/inc/functions.php on line 350
5 reacties
56 weergaves

help me aub!!!!!

Er zit een jongen bij me in de klas die eerst gewoon heel aardig deed tegen mij en iedereen. Een tijdje geleden dacht hij dat ik en een vriendin hem vaak uitlachten, wat dus niet het geval was, en dat vertelde ik hem ook. Nu verzint hij allemaal dingen over mij en die vriendin van mij. '''ze lachen me altijd uit'' dat is dan zijn openings zin en dan begint hij allemaal dingen te lullen en echt tegen iederen uit de klas zelfs mijn andere vriendinnen!! Niet iedereen trekt zich er iets van aan, maar een stuk of 2 anderen wel en 1 daarvan is zijn beste vriend met wie hij dus altijd over ons praat (hij zegt echt lullige dingen, zoals dat ik camssex heb  wat dus niet zo is. en allemaal ander gelul)   Hij ''''''pest''''''' niet ofzo het is gewoon te hatelijk. Hij probeert iedereen tegen ons op te stoken en ik weet niet wat ik er tegen moet doen! ik bijt wel van me af en zo maar het helpt helemaal niks!! die vriendin van mij en ik dachten er over om naar de mentor te gaan maar dan lijkt het meteen zo kneuzig ofzo en misschien wordt het dan erger..   Alvast bedankt voor jullie hulp!  

14 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • herken ik uit mijn klas.

    ik lees dat jullie denken dat hij misschien autistisch is, maar bij mij gebeurd precies het zelfde, echt precies het zelfde het gebeurd ook bij mij en een vriendin het enige wat is anders is zijn de dingen wat ze tegen ons zeggen. Echt heel vervelend en inderdaad hij 'pest' niet maar het inderdaad hatelijk! ik lees deze tips hier boven en ga dat ook maar doen! xxx 

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • van maker topic.

    @jongen 15 ja dat kan idd, mensen dachten al eerder dat hij autistisch was dus waarschijnlijk is dat de reden, maar enig idee wat ik tegen hem kan doen?

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Heel iets anders.

    Ik herken deze dingen ook van uit de klas. Waarschijnlijk heeft het te maken met autistisch zijn. Dingen verkeerd opvatten.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • van maker topic.

     @ jongen, 18, bedankt! ik denk dat keuze 1 het beste is want als ik voor 2 ga, dan denk ik dat hij het echt tegen iedereen gaat zeggen.. en sommige mensen geloven hem wél. ik ga hem idd negeren en hopen dat dat voor hem te saai wordt en hij stop!   meerdere reacties van anderen zijn welkom.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • dit

    Volgens mij kan je twee dingen doen. 1) Het volledig negeren. Niet op hem reageren, laat hem maar lullen. hij is het niet waard. 2) Hem gelijk geven als hij zoiets zegt (bijvoorbeeld zoiets dat je camsext), dan gewoon zeggen dat dat zo is en dat het raar is dat hij het niet doet ('durf je zeker niet?'). En dan kan je later, tegen wie hij het tegen gezegd heeft gewoon vertellen dat er niks van waar is en dat hij alles verzint met z'n zieke geest. Laat merken dat je er boven staat. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten