Skip to content
11 reacties
1818 weergaves

Pesten omdat ze te mooi is

Hey. Sinds het nieuwe schooljaar hebben we een nieuw meisje in onze klas. Zij is lang, slank, lang blond haar, blauwe ogen. Echt heel mooi!!!! Maar zij wordt gepest door een groepje heksen en een paar etterbakken van jongens die altijd lopen te klieren. 1 van die heksen heeft een pukkelkop, een andere is klein en dik. En de derde heeft een lelijke bril met Hero sterkte (jampotjes dus) Daar kunnen zij niets aan doen, dat weet ik wel, maar waarom pest je iemand die wel heel mooi is? Die jongens zijn gewoon lelijk en ik heb niets met jongens. Vanaf dat ik haar zag heb ik al iets met haar en dus neem ik het voor mijn vriendin op. Ze noemden me al pot. Ik trek mij er niets van aan, en ze weten dat ik voetbal en aan judo doe. Dus, mij laten ze wel met rust. Ik ben zelf ook een meisjes meisje met leuke kleren, jurkjes, rokjes maar ook wel vaak sportief gekleed. Om me te vergelijk met bekende lesbiennes.... Ik ben geen Ellie Lust type maar meer een Vivianne Miedema wat ook mijn idool is.

15 jaar
2 jaren geleden

11 Reacties

  • M12,
    Hier J16 die een jaartje ouder is.
    Ik ben het met je eens dat TS het goed doet hoor, zeker. Maar hoezo is een reden relevant? Het maakt het toch niet erger of minder erg als ze mooi is? Want gepest worden is alleen iets voor minder mooie mensen ofzo? Lijkt me ook onaardig zeg.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • @j16 als het een lelijk meisje was geweest zouden de pesters nog een beetje een reden hebbe maar TS begrijpt gwn niet waarom.een mooi meisje word gepst dus gewoon een heel normale vraag hoor maar miss begrijpen alleen meisjes dit.
    TS , heel goed dat je het voor dit mooie meisje opneemt en zoals j15 zegt haar nummer maar eens fixen geef je ons nog een update XXX

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • fix haar nummer

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij ons op school was ook een heel knap en leuk meisje die steeds gepest werd.
    Ook door zo'n groepje idiote eikels.
    Ze probeerde altijd aardig tegen mensen te zijn en vrolijk.
    Maar op een dag heeft ze zelfmoord gepleegd.
    En een maand later haar vriendin ook.

    Echt top hoor pesten iedereen wordt er zo blij van bah bah.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat soort pesters zijn echte losers die het niet kunnen hebben dat iemand anders beter is of meer heeft dan zij zelf. En dus proberen ze anderen omlaag te trekken, inplaats van zichzelf op te werken.

    Zulke etters mogen ze voor mijn part deporteren naar een onbewoond eiland, dan kunnen ze elkaar daar opvreten. Vroeger werden die naar Australie verbannen, maar dat gaat helaas niet meer.

    Ik vind: zelfs als iemand's karakter je niet ligt, dan kan je daar nog altijd hoffelijk tegen zijn. Je moet geen dikke vrienden zijn, maar je kan je wel correct en beleefd gedragen, zonder anderen het leven zuur te maken.

    Houd altijd in gedachten dat hun woorden alleen maar een weerspiegeling zijn van hun gedachten. Zoals een luidspreker die altijd dezelfde plaat afdraait. In dit geval een walgelijke plaat. Dus hun woorden zeggen niets over jou, of niets over dat mooie meisje, maar alles over hun eigen zieke geest. Een luidspreker die hun eigen zieke geestesplaat afdraait. Eens je dat echt beseft, kunnen ze je bijna niet meer kwetsen met woorden, dan glijden die van je af. Dan lag je ermee.

    Fysiek kunnen ze je misschien wel nog iets aandoen, maar daar moet je direct korte metten mee maken: dat soort onmensen verstaat alleen fysieke kracht, want intellectueel en ethisch kunnen ze sowieso niet mee, anders zouden ze om te beginnen al niet zo zijn. Dat is zoals strontvliegen: die je moet ook wegkloppen, die verstaan ook geen rede en geen gezond verstand. Dus ofwel zelf terugslaan als je sterk genoeg bent, of anders naar de directie of politie, zodat er een dossier is.

    Toen een arrogante dikke nek die een kop groter was dan ik, mij eens dacht te gaan pesten en kleineren, geleidelijk erger en erger, heb ik hem onverwacht eens goed bij de keel gegrepen en daar goed mijn vingers in gezet, en hem toegesist of hij echt wou vechten? Hij schrok zich rot. Sindsdien gedraagt hij zich vriendelijk en correct, zoals het hoort. Meestal zijn die pesters niet alleen dom, maar ook lafaards, ze pakken alleen de zwaksten, of wat ze denken dat de zwaksten zijn. Nu hij bijgedraaid is en zich fatsoenlijk gedraagt, gedraag ik mij naar hem toe ook hoffelijk en correct. We zijn geen echte vrienden, maar ik kan er een normaal gesprek mee voeren, of dingen bespreken of zo.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @J15, heb je een goed punt. Dat is idd een vraag. Overigens blijf ik nog steeds van mening dat die vraag een beetje apart is. Als het slachtoffer (het gepeste meisje dus) niet mooi was, dan had TS deze vraag niet gesteld, want dan "was het logisch(er) geweest". Dat zal ongetwijfeld niet de intentie van TS zijn geweest, dus ik neem je ook niks kwalijk (in tegendeel, wat TS doet voor het slachtoffer is juist heel goed). Ik vind het alleen een beetje wrang/apart.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Dan heb je niet goed gelezen j16. "Maar waarom pest je iemand die wel mooi is?" is toch echt een vraag. Ik vind dat m18 het goed heeft uitgelegd.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Opzich snap ik de vraag van j12 wel enigszins, want in het topic staat verder geen vraag ofzo, dus heel veel kunnen we er niet mee. Uiteraard is het erg goed van TS dat je het opneemt voor dat meisje. Blijkt vooral doen! Misschien iets wat ik minder snap als jongen zijnde, maar waar maak je uit op dat ze wordt gepest vanwege haar mooie uiterlijk? Uiteraard is pesten altijd verkeerd, maar mij lijkt dat uiterlijk geen excuus is om het wel of niet raar te maken. Nu klinkt het een beetje alsof TS het normaler had gevonden als het mooie meisje minder mooi was en dat het dan begrijpelijk was dat ze werd gepest. Maar goed. Wat ik wil zeggen is dat je er niet vanuit kunt gaan dat het om uiterlijk gaat. Ongeacht de reden dat ze wordt gepest, blijf vooral zo door gaan en blijf er vooral voor haar zijn!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • J12, waarom vraag je dit? Door je jonge leeftijd heb je weinig inlevingsvermogen in anderen. Lees het over een paar jaar nog eens!

    Hoi TS. Super dat jij er voor haar bent. Tja, mensen zijn nou eenmaal vreemde wezens die jaloers op elkaar zijn. "ik wil ook wat jij hebt". Dat heeft afgunst. Ik heb ooit ergens een voorbeeld gelezen. Een goed uitziende jongen loopt op witte sneekers en draagt een spijkerbroek met witte riem. Moet je eens kijken hoeveel jongens dit na gaan doen. Laat de goed uitziende jongen nou een jongen zijn met flaporen, een puistenkop en die overkomt als een nerd, dan wil geen andere jongen er zo uitzien. Dat heet spiegelen. Jouw vriendin is een knap meisje. Zij heeft iets wat die meiden niet hebben. Dat geeft frustraties en dat uiten ze in pestgedrag naar iemand die dat wel heeft. Die meiden hebben zeker een hele dure telefoon, zelfde soort jas, kleren het zelfde? Wees gewoon wie je bent en die je wilt zijn. Dan leef je een stuk makker dan dat je altijd jaloers bent of in afgunst moet leven.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Fijn dat je het voor haar op neemt! Anders zou ze zich maar alleen voelen

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • En waarom post je dit?

    12 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten