Skip to content
9 reacties
1731 weergaves

in elkaar geslagen

help, mijn vriendin en ik, zijn allebei geslagen op het schoolplein! er is een groep "stoere gangsters" en de kinderen hebben een jongen ui die groep gestuurd om ons met een 2 pinpong tafeltennis rackets ons te slaan omdat mijn vriendin me iets belangerijks op haar telefoon te laten zien. het erge is 1. mijn vriendin heeft een darmprobleem en haar buik is heet gevoelig en daar isze geraakt... 2.de juf weet het door onze BEIDE ouders en doet LETTERLIJK NIKS!!!!! ZE HEEFT ER ZELFS NIKS GEZEGT VAN ACH JA DOET HET PIJN MIJN VRIENDIN KAN ZO NAAR HET ZIEKENHUIS GAAN MET ONZE DIKKE BLAUWE PLEKKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help ons, aub xxxxx 2 meisjes

12 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Even een reactie op J15. Het is vast goed bedoeld wat je schrijft, maar in mijn opvatting best seksistisch. Hoezo echte mannen? Je hoort sowieso geen andere mensen met een racket te slaan, of je nou man of vrouw bent. En het maakt wat mij betreft ook helemaal niet uit of je een jongen of een meisje slaat. Allebei even erg. Ik vind de regel dat jongens geen meisjes mogen slaan echt onzin. Je mag gewoon helemaal niemand slaan! Geen jongens én geen meisjes.
    Wilde ik even kwijt

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt hè j15

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • @m15 echte mannen pakken geen tennisrackets ofzo, gwn vuisten en echt mannen slaan sws geen vrouwen

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • jezus, zo'n juf heb ik ook ooit gehad. zo irritant! ik hoop dat het goed gaat met jullie en dat je hulp hebt gevraagd van iemand die wel geeft om andere mensen.xx

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • GA NAAR DE POLITIE ZO SNEL MOGELIJK OF NAAR DE DIRICTEUR VAN JE SCHOOL

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • POLITIE ! Als je ouders da niet zouden doen moet jij het uitschreeuwen tegen hun. Zeggen dat jij dan gaat en ga dan ook. Vertel alles azn politie ook datvze op school niets doen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is waar een aantal jongens in uitblinken. Daar gaan ze prat op. 0 % intelligentie en 100% slagkracht. "Wij zijn sterker", zei iemand op dit forum en hij was er trots op. Je zult maar met zo een getrouwd zijn en een gezin hebben...... dat wordt scheiden, want deze idioten zijn niet tot iets fatsoenlijks in staat. Of je moete het pikken, zoals hierboven beschreven. Kies een andere school! Schakel de politie in als de school niets doet en klaag die personen, maar ook die onnozele juf aan. Teveel leerkrachten doen maar wat. Een eerste vereiste is, dat een school voor veiligheid moet zorgen. Ook het VO zou pleinwachten moeten regelen. Waar het PO wel en het VO niet? De minister zou het verplicht moeten stellen: op elke 75 leerlingen een pleinwacht. Daar is niets geks mee.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste meid, Op jouw school lopen hele nare en hele vervelende types rond en wat zijn dat voor jongens die zich door anderen laten sturen om een paar meisjes te mishandelen?
    Je zegt dat jullie juf gesproken heeft met jullie ouders, maar dat ze er niets aan doet. Dat vind ik heel raar. Het wordt tijd dat jullie ouders, je vader bijvoorbeeld, eens met de directeur van je schoolpraat over wat er gebeurd is.

    Gebeuren dit soort dingen wel meer op jullie school? Dan zit er toch iets fout. Misschien was het een incident en gebeurt er verder niets, maar dat er van dat soort knakkertjes rondlopen die jij gangsters noemt is niet zo leuk. Nu zijn het nog kleine jongetjes die alleen meisjes aandurven, maar ze worden ouder, en als ze dan gaan merken dat anderen bang voor ze zijn gaan ze dat heel fijn vinden en hele vervelende jongens worden.

    Als jullie blauwe plekken hebben overgehouden dan konden jullie ook naar de dokter gaan en met de doktersverklaring naar de politie. Dat is wel een heel gedoe en ik weet niet of jullie ouders daar zin in hebben. Je kan het wel tegen de directeur zeggen, die wil echt geen politie op school, dus misschien helpt dat. Misschien als het weer gebeurt. Je kan ook zeggen dat iemand jullie dat geadviseerd heeft, dat wil ook wel eens helpen.

    Het is echt niet leuk dat kinderen al zo vervelend met elkaar omgaan. Probeer een beetje voorzichtig te zijn en alleen om te gaan met klasgenoten die je vertrouwen kan. Nog een paar maanden en dan is het voorbij met de basisschool moet je maar denken en dan komt er na de vakantie een nieuw begin. Ik wens jullie het beste en sterkte.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • je kan altijd nog naar de directeur v. de school gaan, of een andere leraar, miss doen die er meer aan dan je juf nu, succes..

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten