Skip to content
15 reacties
2864 weergaves

Weddenschap verloren. Gênant. Help!!

Ik heb een weddenschap verloren van 2 jongens. Nu moet ik in mijn nakie de zee in op het naaktstrand zonder mezelf te bedekken met handen. En ze mogen me allebei 5 klappen op mijn bips geven als ik daar op het naaktstrand ben. Behoorlijk gênant dus. Wat moet ik doen? Help!

13 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Maak zelf dezelfde weddenschap bij hun en zorg dat ze verliezen. (Wees wel zeker dat ze verliezen)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ze keken wel echt hun ogen uit dat ik me zo naakt liet zien, maar zelf schaamde ze zich wel. Ik had mijn punt wel gemaakt. Na lang door zeuren kleden ze zich allemaal uit. Haha. A naked girl can do it all :-D. Wel grappig om hun piemeltjes te zien.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi TS. Laat me het weten hoe de jongens gereageerd hebben. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Wilde graag hun reactie meemaken

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja meisje 19, Goed idee, ze eems flink voor schut zetten als ik zelf in mijn nakie sta. En dan plagen met of ze misschien een klein piemeltje hebben, dat ze daarom niet naakt durven hahaha.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo TS. Ik zou de striptease/ opnieuw uitkleden, zeker doen . Laat de 2 jongens met desnoods een leugentje komen . Vraag nog een jongen erbij en doe dan naakt voor ze. En dan als je naakt bent de 2 jongens bij naam aanspreken over dat ze mietjes of wat dan ook zijn. Zet hun voor schut op welke manier dan ook. Dat je je naakt laat zien alweer is dan gewoon.een pesterij naar hun.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Precies meisje 19, Ik durf tenminste alles te laten zien, zij niet. Misschien durven ze niet omdat ze een klein piemeltje hebben haha. Ik zal nog een keer een striptease doen ofzo... ;-)

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Hou de eer aan jezelf. Jij durft tenminste naakt terwijl hun 2 je zien. Ik zou als ik jou was zelfs nog eens express je uitkleden waar ze bij zij. Of met nog een jongen erbij die ze kennen.

    In de zin van ik durf het maar die 2 zielige jongens niet . Heb je gelijk een getuige en je laat zien dat je ook voor 3 jongens je durft uit te kleden. Hun 2 niet eens voor jou.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgende keer toch maar vooraf vragen wat de tegenprestatie is als je verliest? Zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Ik heb het gedaan en ik heb me uitgekleed, zij wilde dat niet. Daarna die klappen op mijn bips toen ik koud die zee uit kwam. Dat was echt pijnlijk en gênant. Ze hebben me ook flink uitgelachen.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Naaktstrand geldt voor iedereen dus ook voor die gasten die op je kont gaan slaan. Laat hun eerst uitkleden dan pas jij.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, als het leuke jongens van je leeftijd zijn is het best spannend en dan gewoon doen. Wel eisen dat zij ook naakt gaan. Zijn ze veel ouder dan niet doen.. Horen we het later?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet doen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik neem aan dat ze begrijpen dat ze op dat naaktstrand niet hun broek aan kunnen houden.....verder gewoon ieder vijf keer op hun kont terugslaan....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Verloren is verloren, hoe naar het ook is. Ik heb ooit eens een weddenschap verloren en toen mocht ik eerst lang niet naar de wc om te plassen en moest ik midden op een plein in de stad in mijn skinny jeans gaan staan plassen, 2 uur met een natte naar plas ruikende broek rondlopen en daarna met mijn kleren aan de fontein in. Ook erg gênant, maar het was warm dus de fontein koelde wel heerlijk af. xxx E

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Leuk zulke dingen ! Heel spannend. Wat je moet doen ... Ik denk netjes scheren zodat het er goed uit ziet en het gewoon maar laten gebeuren ?

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten