Skip to content
4 reacties
540 weergaves

pesten...

De laaste tijd zijn mijn vrienden heel raar aan het doen ze schelden me vooralles uit en fietsen soms weg van me dan was het weer goed en zeiden dat ze gingen stoppen en dan gaan ze opeens weer verder. Ze zitten de komende dit jaar en volgendjaar bij mij in de klas en we hebben vaste plekken ze slaan ook in mijn nek als ik voor hun zit en verder heb ik alleen mijn sporteamgenoten waar ik mee bevriend ben maar die zie ik ook niet vaak en als ik ooit iets dom doe dan zijn hun er altijd bij en vertellen het dan aan iedereen wat ik heb gedaan en ze maken fotos van me die ze naar zo 'n schoolgroeps app sturen ik wil naar mijn mentor gaan om het te zeggen hebben jullie nog tips alvast bedankt

14 jaar
7 jaren geleden

4 Reacties

  • Hey topicstarter, pesten is heel laf. Ik wordt zelf al bijna 6 jaar gepest. Vanaf me 10 de begon het. Buitensluiten, slaan, schoppen van alles. Ik heb al 120000x gemeld bij de mentor maar die doet toch niets. Als ze je nou nog eens slaan kun je ook de politie bellen. Valt dan namelijk onder mishandeling.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat naar dat ze zich zo gedragen en je nog steeds buiten sluiten. Zijn er nog andere mensen bij je op school met wie je misschien nieuwe vriendschappen kunt sluiten?

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Topicstarter ik ben naar me mentor gegaan ze sluiten me nu alleen buiten :(

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, wat die jongens doen is inderdaad niet oké. Het lijkt me een goed idee om het aan je mentor te vertellen. Misschien helpt het om wat meer contact te zoeken met die vrienden van sport? Bijvoorbeeld via internet of door vaker af te spreken?

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten