Skip to content
2 reacties
122 weergaves

Lees dit alsjeblieft en help me ik weet niet meer wat ik moet doen

Hoi ik ben Een jongen en ik word Erg gepest Het begon allemaal in het 2e jaar van de middelbare school er kwam een jongen bij ons in de klas die was populair iedereen kent hem van buiten en op school. Hij is de sterkste jongen van allemaal iedereen is bang voor hem alle meisjes willen hem veel jongens die achter hem aan zitten Hij is een talent in voetbal. We waren gewoon normale klas genoten Ik was een vrolijke jongen altijd met iedereen om kunnen gaan lachen etc. Tot dat hij een paar flauwe grapjes maakte over me. Tja dat kon ik nog wel hebben maar toen ging hij nog een stukje verder dus ik werd op dat moment veel stiller in de klas. Toen zag hij in de pauze dat een jongen me een stoot op me arm gaf En ik deed niets terug Toen begon hij me gewoon Af te kraken en k dacht hij houd vast op als ik ook wat terug zeg ofso maar nee het werd erger De hele klas vind hem fantastisch Dus als hij een grap maakte vond iedereen het geweldig toen begon hij me te vernederen iedereen lachte me uit jongens begonnen mee te doen en toen begon hij me fysiek te vernederen en toen. Ik werd er depressief en verdrietig van dus ik was gewoon heel stil in de klas maar steeds als de docent uitleg gaf of we moesten stil werken zocht hij me op met oogcontact en dan begint hij overdreven te lachen wijst met zijn vinger naar zijn neus en ik kijk m aan en ik kijk weer weg. Nu heeft hij het zover gekregen om bijna de hele klas tegen mij op te zetten dat ik gewoon niks meer te zeggen heb Ik werd gescout door fc zwollen maar de scout werd ziek en overleed dus ik kreeg de kans niet Nog een keer daarna ging ik naar een andere club en ik ging erg achteruit na 2 jaar (nu dus) begin ik weer top fit te worden maar niet helemaal dus als we gaan voetballen en ik heb de bal dan begint hij weer met ja je bent fucking nep zogenaamd gescout door Zwolle terwijl ik nog niet 2 seconde de bal heb krijg ik meteen het gevoel in mijn hoofd van ja hij heeft gelijk jij en hij zijn een heel ander niveau en dan maak ik de fout en dan begint hij heel hard te lachen en dan zegt hij hahaha ik zei het je toch nu gaat het steeds weer beter met voetbal ik pak het weer op wat ik vroeger had maar dat pesten en vernederen is er nog altijd en het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is later ga je het maken en als je het gemaakt hebt dan zeg je mijn familie stond achter me en was er altijd voor me maar mijn haters/pesters waren mijn motivatie Maar helaas kan ik het niet altijd blijven zeggen op een gegeven moment gaat t nog erger worden dat k niks meer kan doen Ik kan dit verhaal aan niemand kwijt niemand begrijpt me en ik denk dat de helft die dit ziet het niet eens heeft gelezen maar degene die het gelezen heeft help me met wat tips asjeblieft want ik word behandeld alsof ik niks waard ben

14 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • -V heeft gelijk.
    Ik vind dat je naar iemand toe moet. Het hoeft niet per se een docent of mentor te zijn. Zolang je het maar aan iemand kwijt kunt (familie helpt wel maar er zijn echt mensen met ervaring die je echt kinnen helpen). Mensen die pesten voelen zich vaak onzeker en proberen hun zelfvertrouwen op te krikken door dat van jou naar beneden te halen. Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat het het goed komt/al is gekomen.

    P

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • He, ik snap je gevoel ik ben namelijk gepest vanaf groep 5. Als het heel erg uit de hand loopt moet je naar je mentor gaan die is volwassen en heeft er ervaring mee. als ze beginnen over voetbal moet je gewoon zeggen : ja ik ben tenminste gescout en jij niet. En je moet laten zien dat je het kan je moet ze uit je hoofd zetten en doen waar je goed in bent want dat ben jij en niet dat verdrietige jongetje uit de klas, want geloof me iedereen die dit leest of ziet gelooft in je en vind je een super stoere jongen je moet er alleen zelf nog in geloven. En wat die stoer doeners betreft die zijn jaloers of zijn zelf vroeger gepest want daarmee begint het pesten meestal, tenzij het echt verschrikkelijke kinderen zijn maar dat is dan eerder hun probleem dan het jouwe. xoxo - V

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten