Skip to content
6 reacties
702 weergaves

hoer

ik word gepest ik ben bedreigd om foto's ik ben dom geweest en heb ze gestuurd ik word nu gepest met slet en hoer en alles en ze gebruiken het tegen me de foto's gaan nog steeds rond word er best vaak op aan gesproken ik weet niet wat ik moet doen want het doet me pijn het raakt me hebben jullie misschien tips

14 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Bedankt voor het op een rijtje zetten je hebt wel gelijk ik heb er heel veel over nagedacht maar ik heb eerder het gevoel dat pas als ik voel dat iemand van mij houdt ookal doet die alsof dan pas ga ik iets voor mezelf voelen het is beetje raar misschien. Maar zo zit ik in elkaar. Ik zou wel graag hulp willen heel graag zelfs ik heb het eerder bij me huisarts geprobeerd omdat ik slaappillen wou op recept en antidepressia pillen maar ik moest hem eerst vertellen waarom wat ik dus gedaan had uit vertrouwen. Maar hij had mijn moeder ingelicht en toen ging het allemaal niet door zij heeft verteld dat ik lieg aan hem etc.. de dood van me vader heb ik nooit echt aangedacht wat eigenlijk heel erg is ik weet het. Waar kan ik nogmeer hulp zkrijgen ? Zoiets heb ik nodig denk ik iemand die mij aandacht geeft en luisterd want ik heb geen vriendinnen Bedankt

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat je meemaakt is er door de jaren ingeslopen. De dingen die je meemaakt kunnen te maken hebben met de manier hoe jij naar jezelf kijkt. Ik kan heel veel typen, maar ik houd het kort.
    In jou geval zou ik aan mijn eigenwaarde werken. Je kan ook hulp zoeken binnen de hulpverlening als jij dit niet zelf kan.
    Zie het zo: In het leven heb je een bril op en met die bril zie je bepaalde dingen waarop je let, wat je aantrekt. Bijvoorbeeld: Jongens die je slecht behandelen, jongens die je eigenwaarde naar beneden halen. Je trekt dit soort mannen aan, omdat zij bevestigen hoe jij naar jezelf kijkt. Dit klinkt een beetje diep, maar ik probeer je een bredere kijk op het leven te geven. Realiseer je dat je nog jong bent, er is nog genoeg in dit leven te ontdekken. Iedereen maakt zijn eigen dingen mee en heeft zijn eigen obstakels. Om het makkelijker te maken kan je als je daar behoefte aan hebt, met deze punten aan de slag:

    1. De dood van je vader.
    2. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen.
    3. Verwerken van de problemen in je eerdere relaties met jongens.
    4. Probeer op jezelf te leren bouwen(alleen te zijn), zonder te vluchten naar jongens of middelen die de pijn kunnen verzachten.

    Ik hoop dat je er wat mee kan!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Heey ik begrijp helemaal hoe je je voelt het is bij mij namelijk ook gebeurd. Sinds mijn 13 wordt ik eigenlijk al uitgescholden voor hoer en slet door letterlijk iedereen. Zelfs me moeder noemde mij eerst zo. Ervoor werd toen ik 10/11 jaar was werd ik gepest door jongens omdat ik best vol was dus ze noemde mij dan dikke varken etc.. Maar er was een jongen die lief voorme was en voor mij op kwamik had hem een kusje gegeven op zn wang en zo werd ik uitgemaakt voor slet voor het eerst werd ik toen zo genoemd.. Mijn vader overleed toen ik 11werd toen ben ik minder gaan eten en werd ik weer slank.. Ik kreeg best veel aandacht van jongens maar het was de negatieve aandacht dat wel. Heb toen veel vriendjes gehad en ben erg vaak slecht behandeld.. Ben mishandeld geweest/verkracht en gedumpt ook werd ik vaak gedist door jongens. Nu ben ik 18 jaar en ben ik het gewent om hoer genoemt te worden of slet of wat dan ook. Het doet mij niks ik voel ook niks voor mezelf en denk ook dat ik nooit echt iemand tegen ga komen die goed voor me zal zijn. Ik probeer elke dag weer het beste ervan te maken en ik doe alsof woorden mij niet raken maar in werkelijkheid raakt elk woordje mij en huil ik er vaak om. Voor de jongens die dit lezen woorden doen pijn meer pijn als klappen want klappen voel je even op dat moment maar woorden blijven in je hoofd zitten en terug komen. Sorry voor het lange verhaal en hoe ik getypt heb vast niet heel erg abn maar ik doe me best         Veel liefs,       Een gebroken meisje

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat erg voor ik heb medelijden met jou.....werd ook gepest met die sterkte meid!!!!!:)

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey meid,

    Heel erg vervelend dat dit gebeurt.. ik weet niet of het over ''naakt'' foto's gaat? of je eigen foto's die bijvoorbeeld bewerkt zijn?

    In ieder geval is het heel vervelend als zoiets rond gaat op school, het gebeurt helaas vaker in deze tijd, het heet sexting (kan je googlen). Maar je kan aan de bel trekken! De school kan dit oplossen door uit te zoeken wie de pesters zijn en als je weet wie de foto's heeft kan je hen aanwijzen.

    Ook kan je is op internet kijken of je bijvoorbeeld op de website meldknop je foto's van internet kan verwijderen als ze ook op internet staan.

    Je mag ook aangifte doen bij de politie als de pesters jouw foto's hebben zonder jou toestemming! Hopelijk kunnen dan de foto's uiteindelijk verdwijnen.. en steeds als er weer foto's opduiken moet je weer naar de leraar. Op een gegeven moment zullen de foto's minder worden maar het blijft moeilijk om de foto's echt te verwijderen!

    Praat er in ieder geval over op school. Die moeten er voor zorgen dat jij fijn naar school toe kan gaan. Schaam je niet, het gebeurt helaas erg vaak.. je vertrouwd iemand en dan worden alsnog de foto's doorgestuurd. Wees dus voorzichtig met je gegevens (en fotos/filmpjes) op internet en social media!

    En probeer de pester te negeren want anders blijven ze alleen maar meer gefocust op de foto's. Ook de vertrouwenspersoon van school kan je helpen, en wellicht is het toch goed te vertellen dat je gepest wordt aan je ouders. Dan kan ik mij wel voorstellen dat je niet zegt tegen je ouders dat ze je pesten om (naakt?)foto's, dan vertel je alleen de rest van het pesten. Dan kunnen je ouders ook de school wijzen op het aanpakken van de pesters. De pesters kunnen bijvoorbeeld geschorst worden, of een andere straf krijgen. Ook de politie kan echt wat doen, want sexting is namelijk strafbaar!

    Succes
    Gr L

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Vervelend genoeg kun je er niet heel veel aan doen wat de rest van de school doet, maar probeer er zelf zo min mogelijk op te reageren op school en praat er met een vriendin of vriend over die je echt vertrouwen kan. Geen idee of je bedacht had je zelf wat aan te doen maar dat is het niet waard, komt vanzelf wel weer goed al kan het wel lang duren vervelend genoeg, in elk geval sterkte ermee.

    21 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten