Skip to content
1 reacties
55 weergaves

Al 5 jaar lang.

ik was in groep 6 blijven zitten omdat ik een ongeluk had gehad waarbij ik eigelijk dood kon zijn. maar gelukkig had ik het geluk dat ik dat mijn nekwervels goed waren gebroken zonder dat ik verlamd of dood was. Alleen toen ik bleef zitten. ging het in het begin maar ik kon nooit afspreken omdat ik gewoon hoog rij in mijn sport en dat veel aandacht nodig heeft (paardrijden) en daardoor begonnen ze mij raar te vinden en begonnen ze mij te pesten. ik werd geduwt en er werden allemaal nare dingen gezegt ik had 1 goede vriendin alleen 1 jaar later werd zij ook gepest maar ook afgepakt en toen had ik helemaal niemand meer. 2 jaar lang ging dat zo . toen ik naar de middelbare school ging ging ik naar een hele andere regio waar ik 1 uur voor moest reizen voordat ik op school was. maar sochtends als hun naar school moesten en ik 1e vrij had zagen ze mij natuurlijk weer en toen werden er weer hele nare dingen geroepen. die school was echt top kwa vriendinnen en ik had zelfs een vriendje alleen de school was een groene school maar ik vond de groene vmbo niet leuk en de klas was echt zo druk. dus ging ik na een jaar weer in de zelfde regio als hun. op die school zitten 5 pesters en ik kon aangeven dat ik daar niet bij in de klas wou en ik was dus in een hele andere klas gezet als hun. ze begonnem weer aardig dus ik d8 oke dat gaat wel goed. alleen toen begon het later weer. als we Zelfde uit waren en als ik naar huis moest fiesten wand dan was ik alleen op school durfde ze niet. (dit is dit jaar) alleen ik ga dan altijd snel fietsen voordat hun gaan fietsen dat ik voor hun fiets en niet langs hun moet wand dan kom ik er gewoon niet langs en dan schoppen ze tegen me fiets aan dat ik val alleen meestal heb ik op tijd me voet op de grond dat ik niet val. ik negeer ze al zo lang . alleen ik weet het gewoon niet meer.

15 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • heey, dit is een heftig verhaal, probeer je docent en je ouders op de hoogte te brengen wat er zich op en na school afspeelt. misschoen is het een idee dat je ouders je uit school komen halen. veel succes. we staan achter je xxdreamer-d.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten