Skip to content
1 reacties
144 weergaves

geen titel

Dreamers is een super mooi lied. Ik ben vroeger zelf gepest en nu soms nog steeds.. Mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 2 ben, dus ik ben niet anders opgegroeid.. In de herfstvakantie 2012 ging ik blij naar mijn vader. Maar het was al snel niet leuk meer. Op een ochtend kwam mijn stiefzus beneden en vroeg waar mijn zusje, halfbroertje en ik waren, want ze zag ons niet. Mijn vader zei: ‘goedemorgen!’. Mijn stiefzus vroeg weer waar we waren. Mijn vader weer: ‘Goedemorgen!’. Mijn stiefzus gaf geen reactie en ging naast me op de bank zitten. Mijn vader werd boos en trok mijn stiefzus van de bank af, duwde haar naar de andere kant van de woonkamer en gaf haar onderaan de trap een hele harde trap op haar bovenbeen. Later hoorde mijn stiefbroer dat van mijn stiefzus en kwam toen heel boos naar beneden. Met mijn vader was geen woord te spreken.. Mijn stiefbroer ging weer naar boven en kwam na een half uur weer naar beneden. Hij wou een blaadje voor zijn huiswerk en er zat alleen nog in mijn vaders printer. Mijn stiefbroer mocht geen blaadje daaruit en er kwam een hele ruzie. Uiteindelijk pakt mijn stiefbroer een zakmes uit zijn zak en doet die open. Ik zei tegen mijn halfbroertje (toen 6) en mijn zusje (11) dat we even naar boven gingen en daar spelen. Ik ging naar boven en moest huilen. Ik hoorde mijn stiefzus&stiefzusje zeggen dat mijn stiefbroer niks moest doen. Mijn stiefmoeder had veel gehoord via de telefoon, want die was op haar werk. Ze had de politie gebeld. Toen te politie er was ging mijn vader super schijnheilig doen en zeggen dat mijn stiefzus super lief was en alles… Hij ziet zelf niet in dat hij fout is geweest. Sindsdien zag ik hem alleen nog rond 5december 2012. 30 maart 2013 zag ik hem ook en dat was de laatste keer. Ik wil mijn vader niet meer zien, maar dat krijgt niemand hem duidelijk gemaakt.. Via facebook praat hij regelmatig tegen me, maar ik negeer hem, want ik wil geen contact. Laatst kwam er een brief van hem binnen met dat hij me heel erg mist en me weer wilt zien ik ga hem gewoon weer negeren, want ben helemaal klaar met hem! Elke keer dit ik iets van/over hem hoor/zie krijg ik weer stress. Ik ben er heel verdrietig over, maar ik zet mijn verdriet om in boosheid, daardoor ben ik de hele tijd heel agressief. Vorig jaar had ik ook zelfmoordneigingen, maar heb besloten het toch niet te doen. Ik ben het laatste jaar ook heel vaak depressief en ik word er helemaal gek van. Ik heb met specialiste gepraat, heb trainingen gehad, maar niks werkt. Op school heb ik al 2 jaar een verschrikkelijke klas en verschrikkelijke docenten. Vorig jaar heb ik mijn verhaal aan mijn mentor verteld, maar die boeide het geen fuck. Ik ben vorig jaar hersenschudding geslagen en hij vond het nog goed ook. Dit jaar durf ik mijn verhaal niet kwijt, ookal heb ik een nieuwe mentor. Ik vind mijn school verschrikkelijk, maar mag (nog) niet van school veranderen..

14 jaar
10 jaren geleden

1 Reacties

  • hold on ! stay strong! everything will be okay! when you are down call me or app me i will be here for you alwayss! ily babe?

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten